23948sdkhjf
Del siden
Kursus

CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift

I alt DKK 6.900 ekskl. moms
Periode(r)
10. september 2024 10. september 2024

Med korrekt anvendelse af CTS/BMS-systemer kan bygningsejere/driftsfolk, smart og innovativt, sikre den danske målsætning om en CO2-reduktion på 70% i 2030.

Fremtidens og BR18´s krav til moderne byggeri giver mulighed for at man i bygge- og installationsbranchen kan skabe en mere bæredygtig og energibesparende fremtid. Dette kan gøres med et CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) eller BMS (Building Management System).

Udover en energi-rigtig drift, kan man øge komforten for bygningens brugere, automatisere driftsprocesser og styre bygningens energioptag optimalt.

Modtage alarmer og notifikationer hvis tekniske installationer fejler, mangler performance, eller af anden grund ikke virker. Løbende indsamle og lagre data om performance og proces.

Formål
På dette kursus får deltagere et indblik i, hvad et CTS/BMS-anlæg er, og hvordan disse anlæg kan beskrives og konstrueres i byggefasen. Dermed efterfølgende sikre funktionalitet, energioptag og samspil imellem de tekniske installationer i et byggeri.

Udbytte
Efter deltagelse i  kurset kan deltagerne overvåge en bygning via adgang til bygningens tilstandsdata fra CTS-anlægget, og samtidig være i stand til at drifte bygningen på den meste økonomiske og energimæssigt rigtige måde. På dette kursus samler vi den relevante og tilgængelige viden, som gør det muligt at arbejde kvalificeret med CTS-anlæg. Med denne viden bliver man i stand til at sikre at CTS-anlæg bliver konstrueret og installeret korrekt og udnyttet til dets fulde potentiale iht. lovgivning og krav til komfort.

Indhold

  • Hvad er et CTS-anlæg?
  • Opbygning og projektering af et CTS-anlæg
  • Anvendelsesmuligheder og on-line betjeningsmuligheder
  • Hvordan kan man beskrive et CTS-anlæg i byggefasen og sikre bedre kvalitet
  • Hvilke regulativer/lovgivning der er vigtige at kende til (BR18, EU-krav, DS)
  • Kvalitetssikring og dokumentation af anlæggets funktioner, samspil og virkemåde

Målgruppe
Ingeniører, teknikere, slutbrugere, driftsansvarlige og installatører. Vi byder alle kursister med relevant baggrund velkommen uanset erhvervserfaring.

Danvak ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK88382013
P nummer: 1002792323

Kontaktperson

Tina Michelsen
Aktivitets- og medlemskoordinator
+45 36369063 tm@danvak.dk

Undervisningsadresse

Horisont Hotel & Konference
Århus Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.079