23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Eksport

Udløber
4. februar 2029

Drømmer din virksomhed om eksport til udlandet? Så kan vi hjælpe jer ud i verden. The Trade Council arbejder for, at din virksomhed kan øge sit salg på både nye og eksisterende markeder. Med vores tilbud om hjælp til eksport får I rådgivning og skræddersyede forløb, så din virksomhed kan realisere sit eksportpotentiale. 
 
Rådgivning og ydelser

Eksportsparring

Find nye eksportmarkeder med gratis eksportsparringsforløb
Din virksomhed vil ind på et nyt eksportmarked. I har produktet, der kan krydse grænser, men ved ikke, hvordan eksporten skal gribes an. Et gratis eksportsparringsforløb forbereder virksomheden med en konkret plan til dine foretrukne eksportmarkeder.

Fælles erhvervsfremstød

Med eksportfremstød leverer vi sammen resultater i hele verden
Vil din virksomhed gerne i kontakt med de rette kunder og forretningspartnere? Så kan The Trade Council hjælpe. Vi støtter årligt mere end 100 eksportfremstød verden over, og deltagerne får gode resultater.

Vitus 

Eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år
VITUS-programmet er eksportrådgivning til små og mellemstore virksomheder, som ønsker at blive etableret på bestemte eksportmarkeder inden for et år. 


E-handel

Kickstart din virksomheds e-handel med hjælp fra The Trade Council
Den rette rådgiver med indgående kendskab til markedet er altafgørende for din virksomheds eksportsucces. Også når det gælder e-handel. The Trade Council hjælper din virksomhed med at eksportere online.

Strategic Business Alliance

Skab stordriftsfordele for din virksomheds eksport med strategisk alliance
Din virksomheds eksport er afhængig af stordriftsfordele. The Trade Councils rådigvere skaber strategiske alliancer for at hjælpe din virksomhed med at opnå resultater gennem skræddersyet eksportrådgivning og markedsføring af helhedsløsninger.


GROW

Skræddersyet markedsanalyse og eksportrådgivning til din virksomhed
Markedsanalyse og eksportrådgivning fra en rådgiver med indgående kendskab til markedet kan være altafgørende for din virksomheds eksport. GROW-forløbet giver din virksomhed støtte til skræddersyet eksportrådgivning på danske ambassader og handelskontorer.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

Adam Cumpel
Eksportrådgiver
+420 257 111 912 adacum@um.dk

Send til en kollega

0.067