23948sdkhjf

Scanvogn A/S

Scanvogn A/S er Skandinaviens førende producent af mobile løsninger til bygge- og eventbranchen. Vores produkter består af mandskabs- og beboelsesvogne, kontor- og spisevogne samt toilet- og badevogne.

Gennem de sidste mange år har vi opnået erfaring og kompetencer, der gør os i stand til at tilbyde produkter af høj kvalitet og komfort, samt en høj grad af fleksibilitet i forhold til kundetilpassede specialløsninger. Vi forstår vores kunders udfordringer og kan løse dem sammen hurtigt og effektivt.

Vi producerer selv mange af vores komponenter og arbejder tæt sammen med vores leverandører for at udvikle dele, som optimerer kvalitet, design og funktionalitet.

Vi er altid behjælpelige med at afdække og opfylde kundens behov, både under salget og når vognen står hos kunden. Dette afspejles i vores evne til at håndtere reparationer og levere reservedele.

Du kan få et hurtigt overblik over vores skurvogne på vores hjemmeside.

For os er en skurvogn ikke bare en kasse med hjul på. Det er en blanding af kunst og håndværk, som til hver en tid skal give brugeren den bedste oplevelse. Dette gælder såvel for simple som komplekse løsninger. Vores motto er "velfærd på hjul".

Se alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Fakta om Scanvogn A/S

Adresse
Scanvogn A/S
Hovedvejen 50
9850 Hirtshals

Region
Danmark
Nordjylland
Hjørring Kommune

Telefon: +45 98977200

CVR nummer: DK33958358

P nummer: 1017170372

Ansatte: 100

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Heine Kjær Yssing
Afdeling: Salg
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 23292839

Kim Sanderhoff
Afdeling: Marketing
Stilling: Konsulent
Direkte telefon: +45 28709089

Send til en kollega

0.312