23948sdkhjf
Del siden

Nordstern

Nordstern er en agil ejendomsudvikler og løsningsorienteret totalentreprenør. Vi har mere end 500 medarbejdere – dygtige fagfolk, ledere og specialister, der gennem effektive beslutningsveje og strømlinede arbejdsgange leverer problemfrie byggerier. Med kreative, utraditionelle løsninger i udviklingsfasen skaber vi projekter, som alle parter får det optimale ud af. På byggepladsen sikrer vores gennemprøvede processer, at de endelige byggerier udføres i højeste kvalitet og afleveres mangelfrit. Og under hele forløbet møder vi alle involverede med en løsningsorienteret tilgang, hvor udfordringer løses i fællesskab.
Vi er ikke bundet af egenproduktion men samarbejder med de fagentreprenører, der løser den enkelte opgave bedst.  Dermed kan vi agere hurtigt og fleksibelt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 Mennesker før mursten

Vi bygger med både hjerne og hjerte, for det er ikke nok for os, at kvaliteten af byggeriet er i top. Processen før, under og efter byggeriet skal også være ideel for de mennesker, der er involveret. For os kommer mennesker altid før mursten, hvilket betyder, at vi skaber de bedste muligheder for brugerne og tænker hele byrummet ind, når vi udvikler, bygger og renoverer. Det betyder også, at vi prioriterer vores medarbejderes trivsel højt og sætter deres personlige og faglige udvikling i højsædet.

 En bedre fremtid

Når vi lover, at 100% af vores kontor- og boligbyggerier skal være bæredygtighedscertificerede fra 2023, så gør vi det for vores fælles fremtid. Vi Svanemærker boligbyggerier og DGNB-certificerer både bolig- og erhvervsbyggerier. Vi rådgiver vores bygherrer om, hvordan de vælger de bedste bæredygtighedsløsninger for deres byggeri og dets brugere. Det gør vi for at bidrage til en reduktion af byggeriets negative påvirkning af klima og miljø.
For Nordstern rækker bæredygtighedsindsatsen dog videre end klima og miljø. Vi går langt for at sikre og styrke vores medarbejderes sundhed og trivsel, og vi arbejder hver dag for at skabe de bedste rammer for liv og glæde for brugerne af vores byggerier, fx ved at udvikle fællesskabsorienterede byområder. Det er vores bidrag til en bedre fremtid for Danmark.

Nordstern
Havnen 5
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK29205272
P nummer: 1011896622
500
Svanemærket
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328