23948sdkhjf
Del siden

Ole Jepsen A/S

Velkommen til Ole Jepsen A/S.

Vi er en fleksibel og dynamisk entreprenørvirksomhed, der er dedikeret til at levere byggeprojekter af højeste kvalitet og værdi. Vores tilgang kombinerer egenproduktion i samarbejde med erfarne og kompetente medarbejdere og underleverandører, hvilket sikrer en optimal løsning for vores kunder.

Vi har specialiseret os i at udføre hoved- og totalentrepriser og er kendt som en konkurrencedygtig entreprenør. Vores mål er at levere kvalitetsbyggeri til den aftalte tid og pris. Uanset om opgaven omfatter nybyggeri, ombygning eller renovering, er vi en pålidelig samarbejdspartner.

Vores kunder tæller både stat, regioner, kommuner, andre offentlige institutioner samt boligselskaber. Vi er anerkendt for vores fremragende købmandskab og tætte og personlige kundekontakt

Hos Ole Jepsen A/S sætter vi en ære i at kombinere høj byggefaglig ekspertise med realistisk planlægning og effektiv projektstyring.

Som vores kunde kan du forvente:

  • En dedikeret projektansvarlig, som følger dig igennem hele projektforløbet
  • Løsninger, der ikke kun opfylder dine umiddelbare behov, men også sikrer langsigtede fordele
  • Optimal kvalitet leveret til den aftalte pris
  • Garanti for, at alle aftaler og deadlines overholdes til punkt og prikke
  • Vores særlige fokus på dig som kunde ift. dine specifikke behov og ønsker

En af hjørnestenene i vores projektstyring er vores grundige og rettidige planlægning. Vi anser denne forudsætning for afgørende ift. den kvalitet, vi leverer i alle vores byggeprojekter, uanset deres størrelse, karakter eller kompleksitet.

Ole Jepsen A/S blev grundlagt i 2005 og er i dag ejet af Ole Jepsen, Søren Bøggild Helmersen og Per Svolgaard. Vi ser frem til at samarbejde med dig og realisere dine byggedrømme med professionalisme, ekspertise og dedikation.

Ole Jepsen A/S
Abildgårdsparken 10
3460 Birkerød
Danmark
CVR nummer: DK29135983
P nummer: 1011739721
35
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.33