23948sdkhjf
Del siden

dan hill plast A/S

Mere end 50 års erfaring med plasstøbning betyder, at dan hill plast A/S er markedsledende, når det handler om at udnytte metoder, teknologi og materialer optimalt til at udvikle og producere de emner og produkter der efterspørges.

Specialisterne på dan hill plast A/S bidrager aktivt i samarbejdet med kunder og industrielle designere om innovation og udvikling af komplekse emner til tekniske og industrielle formål. Netop den know-how, der er opbygget gennem mange år, værdsættes af kunder og samarbejdspartner, der med vores professionelle rådgivning opnår effektive og problemfri produktionsforløb.

Et udviklingsteam sammensættes individuelt til hver enkelt opgave, så vores medarbejderes kompetenceområde udnyttes maksimalt til at løse opgaven, nemt og enkelt for alle parter i samarbejdet.

Kvalitet er en hjertesag hos dan hill plast A/S. Derfor arbejder vi konstant med at optimere og forbedre egenkontrollen for at opfylde de høje krav og normer, vi har opstillet som minimum for vores kvalitetsniveau.

Rotationsstøbning - med fokus på detaljen og sans for helheden!

Foruden løsning af individuelle opgaver udvikler, producerer og markedsfører dan hill plast A/S en række specialprodukter, der har opnået stor anerkendelse verden over for produkternes kvalitet, styrke og funktionalitet, herunder DAN-FENDER, som er et anerkendt kvalitetsmærke i den internationale marineverden. En anerkendelse som betyder meget for dan hill plast A/S, og en markedsposition vi vil kæmpe for at fastholde og konsolidere i fremtiden.

dan hill plast A/S
Hornsyld Industrivej 37
8783 Hornsyld
Danmark
CVR nummer: DK19844692
P nummer: 1002816082
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328