23948sdkhjf

Vil have overskud i 2023

Zeppelin har som erklæret mål at få plus på bundlinjen i bygge- og anlægsdivisionen i 2023

Zeppelin Danmark’s bygge- og anlægsdivision også kaldet Construction viste fremgang i resultatet fra et underskud på -7 mio. kroner i 2021 til et underskud på -2,5 mio. kroner.

- Der var budgetteret med underskud i 2022, og leveringsproblemer gjorde, at vi ikke allerede der lavede overskud, siger adm. direktør Henrik Stordal til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Han vil dog se et plus i indeværende år.

- Faktisk viste 2022 sig jo at være et fornuftigt år, trods nogen usikkerhed på grund af inflation, krig og andre ting, siger han.

Der var budgetteret med underskud i 2022, og leveringsproblemer gjorde, at vi ikke allerede der lavede overskud Henrik Stordal, adm. direktør, Zeppelin Danmark A/S

Men første kvartal i 2023 har ikke udviklet sig helt som han havde håbet:

- Det har været en lidt langsom start i 2023, hvilket i stor udstrækning skyldes den meget våde vinterperiode. Både Construction og Rental har haft en fin start på året på anlægsområdet, mens det på boligbyggeriområdet har været en mere afdæmpet start.

Han erkender, at markedet for boligbyggeri er gået noget nedad, men til gengæld er der mange projekter på anlægsområdet:

- Anlægsområdet vil ikke ændre sig væsentligt. Der er et stort behov for at udbygge forsyningen af el og fjernvarme, som skal dækkes, og det giver jo arbejde til maskinerne, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11