23948sdkhjf

Fokus på kloak, afvanding og spildevand d. 9/2 - se med her!

Licitationen udkommer d. 9/2 med Anlæg & Maskiner, hvor vi zoomer ind på aktuelle anlægsarbejder og udviklingen generelt inden for anlæg, infrastruktur og forsyning. Heri tuner vi ind på Kloakering, afvanding og spildevand, hvor vi bl.a. har nedenstående aktører med:

Vi har speciale i, at rådgive entreprenører, kloakmestre og maskinstationer.. … og ved, at det går hurtigt i disse brancher  - og man kan jo ikke vide, alt derfor skal de benytte os da vi har branchekendskab indenfor de virksomheder vi arbejder med og derfor kan sørge for , at de har de forsikringer de har behov for.

Virksomhederne har store værdier – maskiner etc. og det er vigtigt, at de er forsikret korrekt – Hvis der sker en skade  kan man henvende sig til os og så hjælper vi med anmeldelse etc. så man hurtigt kan komme videre.

Vi har løbende snak med kunderne om hvad de laver da det jo er vigtigt, at de arbejdsområder  de beskæftiger sig med  også er det de har forsikret – Der kan komme rigtig  store krav på ansvar.

Velkommen hos Peter Meyer A/S
En virksomhed med stor rækkevidde

I mere end 25 år har Peter Meyer A/S udført entreprenør- og kloakopgaver for både offentlige, private og erhvervskunder. De mange år i branchen har gjort os til en vellidt og anerkendt samarbejdspartner for kunder på hele Sjælland samt øerne og Sydsverige.

Hos Peter Meyer A/S sætter vi en ære i at levere løsninger i topklasse. Vores mange års erfaring har givet os en stor indsigt i diverse kloaksystemer, og vi kan derfor både varetage rutineopgaver som TV-inspektion og rottesikring og de mere komplekse udfordringer som strømpeforing og ledningsrenovering. Vi er desuden certificeret under NO DIG-kontrolordningen for ledningsrenovering, der er vores kunders garanti for foring af højeste kvalitet.

Watersystems A/S beskæftiger sig med udvikling, levering og service af produkter til vandrensning. Vi er førende specialister indenfor biologisk spildevandsrensning til alle typer formål, både til privat og erhverv. Vi sælger til hele Danmark fra vores hovedkvarter i Aabenraa.

God læselyst!

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109