23948sdkhjf

Fire medarbejdere køber sig ind i Fredericia-entreprenør

Ejerkredsen tæller nu ni hos entreprenøren CJ A/S, efter fire nye er kommet til

Entreprenørvirksomheden CJ A/S med hovedsæde i Fredericia har vokseværk i ejerkredsen. 

Fire ledende medarbejde har nemlig købt sig ind i selskabet, der i forvejen er eget af fem andre ledende medarbejdere. Det oplyser selskabet selv i en pressemeddelelse.

- Ved at have de fire med i ejerkredsen bevarer vi deres viden og kompetencer i virksomheden til gavn for CJ, lige som det sender et stærkt signal til vores kunder – både dem, vi har, og dem, vi gerne vil have – at de ikke render nogen steder, men er sikre støtter også i morgendagens CJ, siger adm. direktør i CJ A/S, Jonathan Smetana..

Medarbejderne får ifølge direktøren "stort ansvar" for virksomhedens videre udvikling.

Der er tale om kvalitets- og miljøchef René Amini, afdelingsleder for CJ’s afdeling på Fyn, Michael Bøgelund Dalager, egenproduktionschef Hans Færck og afdelingsleder for CJ i Horsens, Morten Hestbek. 

Sidstnævnte fremhæver signalværdien indadtil i CJ ved, at medarbejdere bliver partnere i virksomheden:

- Jeg synes, det er naturligt at tage ejerskab og gå forrest. Fordi flere af mine gode kolleger også træder ind, kan vi som ledere gå forrest og vise, at vi har hånden på kogepladen og arbejder sammen for virksomhedens bedste. Folkene i marken kan på denne måde se, at deres ledere er i det 100 procent og giver alt, de har, siger Morten Hestbek.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11