23948sdkhjf

Dansk duo vinder stor Novo-kontrakt

Kontraktsum på estimeret 1,2 mia. kr. går til MT Højgaard og Kemp & Lauritzen

Novo Nordisk har valgt samarbejdspartnere til opførelse af en produktionsbygning samt om- og tilbygning af selskabets eksisterende bygninger ved hovedkvarteret i Bagsværd.

Det bliver MT Højgaard Danmark som sammen med Kemp & Lauritzen skal udføre opgaven, der har en samlet kontraktsum på estimeret 1,2 mia. kr.

Heraf er MT Højgaard Danmarks andel estimeret til at udgøre 600 mio. kr., skriver entreprenørselskabet i på sin hjemmeside.

– Vores tre nøgleord i denne opgave er tempo, transparens og samarbejde. Vi skal eksekvere hurtigt og på en måde, hvor bygherren hele tiden har fuld adgang til alle økonomiske nøgletal. For os bliver det endnu en spændende samarbejdssag og en virkelig fin måde at arbejde på både for os, Kemp & Lauritzen og bygherren, siger Martin Lose, der er sektionsdirektør for byggeri i MT Højgaard Danmark.

Projektet er iværksat straks og forventes færdiggjort i 2. halvår 2024.

Investering til 5 milliarder

Medicinalkæmpen Novo Nordisk præsenterede sine planer om at investere 5,4 mia. kr. i udvidelsen af firmaets eksisterende anlæg i Bagsværd i slutningen af november, som ville skabe i omegnen af 160 nye job.

Dengang lød det, at planerne omfatter opførelse af en ny fabrik ved det eksisterende anlæg. 

Med investeringen etableres yderligere kapacitet til forskning og udvikling i produktion af aktive farmaceutiske ingredienser (API) til firmaets kliniske forsøg på verdensplan. Udvidelserne vil sikre kapacitet til udvikling af Novo Nordisks fremtidige orale og injicerbare produktportefølje.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156