23948sdkhjf

Lokal storentreprenør halvvejs på Aalborg Havn

Opførelsen af et 4.600 kvm stort kontorhus på Østhavnen i Aalborg har nået en ny milepæl. Her var der rejsegilde på kontorbyggeriet C-House.

Byggeriet er opført i et partnerskab mellem TL Byg og Port of Aalborg.

Fra talerstolen var der ved rejsegildet rosende ord til alle aktører for et velfungerende samarbejde. Byggeriet skrider nemlig planmæssigt frem og forventes at stå klar allerede til foråret næste år.

– Selvom byggebranchen har været udfordret fra flere sider de seneste mange måneder, har det ikke påvirket vores medarbejdere og samarbejdspartnere, som har leveret et fantastisk stykke arbejde. Så der skal lyde en stor ros til alle for, at projektet kører på skinner til aftalt tid og budget, lyder det fra adm. direktør i TL Byg, Jesper Hoffmann, i en pressemeddelelse om projektet.

I projektet er der lagt kræfter i de grønne løsninger, som både involverer selve byggeriet og de udendørs arealer.

– Ved at tilknytte vores teknikere allerede tidligt i designfasen, har vi haft en god dialog med Port of Aalborg gennem hele projektet. Det har blandt udmøntet sig i, at der monteres solceller på taget, anvendes genbrugt tegl i belægningen samt bruges materialer med lave vedligeholdelsesomkostninger og lang levetid. Alt sammen noget der er med til at optimere det samlede projekt, siger Jesper Hoffmann.

Nu venter alt indvendigt arbejde inden aflevering. De første lejere forventes at flytte ind i C-House i april 2023.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126