23948sdkhjf

Licitationen mener: Derfor skal du måle dig op imod de bedste

Man kan godt fejre og værdsætte hinanden, selvom man i det daglige er aktører i en branche, hvor der er benhård konkurrence om opgaverne, og hvor der skal kæmpes hårdt for at tjene ”gode penge”.

Det er Building Awards, som løb af stablen torsdag aften, et rigtig godt eksempel på. Her hyldede den danske byggebranche de præstationer og de mennesker, som både fastholder de gode gamle dyder og som samtidig sikrer, at branchen formår at udvikle sig.

Det er Licitationen - Byggeriets Dagblad, som sammen med en række brancheaktører står for Building Awards. Man kan måske mene, at sådan en branchebegivenhed blot er en fest for rygklappere. Men sådan er det ikke. Building Awards er en festlig ramme om velmente og anerkendende faglige skulderklap til branchens bedste. Her er der hæder til rollemodeller, som man kan måle sig selv og sin virksomhed op i mod. Og det er altid godt at benchmarke sig mod de bedste, så man har noget at stræbe efter.

Det er samtidig med til at sikre fremdrift i en branche, som ofte får skudt i skoene, at den ikke er tilstrækkelig innovativ.

På den vis giver Building Awards branchens aktører et tiltrængt pusterum fra hverdagens knaldhårde udfordringer i et stærkt konkurrencepræget marked.

Et pusterum, hvor der er plads til faglig stolthed og ikke mindst mulighed for at hylde og blive inspireret af de bedste i branchen.

Læs også: Building Awards fejrede byggebranchen med et brag af en fest

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156