23948sdkhjf

Stort ejendomsselskab skifter topchef efter to årtier

Efter 20 år med titel af CEO i Heimstaden træder Patrik Hall tilbage og fortsætter som senior rådgiver og del af Group Investment Committee i det store ejendomsselskab.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Helge Krogsbøl, som er Chief Operating Officer og vice-CEO, overtaget rollen som CEO fra 1. januar 2023. Han kom til Heimstaden i 2018.

– Ved at overlade posten som CEO til Helge (Krogsbøl, red.), får han mulighed for at fokusere på investorer og strategiske investeringer, hvor hans erfaring og viden vil spille en vigtig rolle, siger formand Ivar Tollefsen i pressemeddelelsen om Patrick Halls stop som topchef.

Under Patriks Halls ledelse er det svenske ejendomsselskab vokset til mere end 155.000 boliger med omtanke i ti europæiske lande.

Alene i Danmark har Heimstaden den seneste tid gjort bemærket som part i en ny bydel ved Aarhus, Marienlyst, hvor der på sigt skal etableres 7.000 – 8.000 boliger, i egenskab af bygherre på et 11.500 kvm og 132 lejligheder stort projekt i Esbjerg, navngivet Hirsehaven, samt som investor på Nørreskov Bakke i Silkeborg, hvor der opføres 150 nye boliger.

Se nøgletal for:
Læs mere om: heimstaden
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.0