23948sdkhjf

Modernisering af Forsvarets kaserner når til Birkerød

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse søger en hovedentreprenør til projekt i Birkerød

Garderkaserne Høvelte i Birkerød på Sjælland udbygges med et garageanlæg som led i det samlede projekt Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter , der omfatter nybyggeri på en række af Hærens etablissementer fordelt i hele landet.

Til opgaven søger Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse en hovedentreprenør og har nu sendt projektet, der ventes at løbe op i 65 mio. kr., i udbud. 

I processen sigter styrelsen efter fem ansøgere, fremgår det af overvågningsplatformen Projektagenten.

Hovedentreprenøren skal opføre materiel- og mandskabsfaciliteter navngivet Bygning 123 med en garage i én etage samt briefing rum, omklædning, depot med mere i tre etager. Samlet bliver bygningen på cirka 3.400 kvm.

Desuden skal en eksisterende bremseprøvestand nedbrydes og miljøsaneres og en ny anlægges, ligesom vinderen skal etablere befæstede arealer og afvanding omkring bygninger.

Interesserede firmaer har frem til den 21. oktober til at lægge et lod i hatten hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Garderkasernen i Høvelte er tjenestested for den I Livgardebataljon, der består af professionelle soldater samt II Livgardebataljon, der uddanner konstabler og værnepligtige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171