23948sdkhjf

Anden gang på to uger: A. Enggaard bygger hotel i tidligere industriområde

Der kommer mindst to nye hoteller i Aarhus' ny bydel, Sydhavnskvarteret

Opførelsen af det centrale Aarhus’ nye bydel i Sydhavnskvarteret er i fuld gang. Det tidligere industriområde nord for Jægergårdsgade udvikles frem mod 2026 til en bydel præget af kunst, kulturproduktion og bestræbelser på social mangfoldighed.

Og bydelen kommer til at rumme to hoteller. Tidligere på måneden blev Guldsmeden Hotels offentliggjort som det ene, og nu kan byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, der er ansvarlig for udviklingen af langt størstedelen af Sydhavnskvarteret, løfte sløret for det andet hotel.

A. Enggaard har således i samarbejde med den danske hoteloperatør Core Hospitality indgået et samarbejde med hotelkæden Marriott International om at tilføre Sydhavnskvarteret livstilshotellet Moxy Hotels.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Hotellet, der kommer til at rumme mellem 170 og 190 værelser, bliver den primære del af en ny bygning beliggende ind mod gaden Spanien. Hotellets udadvendte funktioner fordeles på en bar og lounge i niveau to, som kan tilgås direkte fra Kulbroen, en hævet bypark og passage med inspiration fra New Yorks High Line.

Ved loungen skal der være terrasse, hvor gæster kan nyde drinks fra baren og observere Sydhavnskvarterets levende byrum, og hotellet vil desuden have fitnessrum, små mødelokaler og gode og gratis arbejdsfaciliteter til studerende og virksomheder.

- Moxy Hotels er netop kendt for at arbejde tæt sammen med den omkringliggende by ved blandt andet at åbne hotellets lobby for arrangementer og events for både gæster og byens beboere, og det er helt i tråd med ambitionen om at få Sydhavnskvarteret til at leve – også uden for kontortid, siger salgs- og udviklingschef i A. Enggaard Peter Thorsgaard.

Det nye hotel slår efter planen dørene op i 2026.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Moxy
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172