23948sdkhjf

Boligforening og boligentreprenør har planer for 163 boliger i Gellerup

Arkitektfirmaet Luplau & Poulsen har i samarbejde med JCN Bolig, Moe, Brabrand Boligforening samt Birgitte Henningsen udarbejdet et boligprojekt med 163 nye boliger i Aarhusbydelen Gellerup.

Det oplyser Luplau & Poulsen på sin hjemmeside.

Boligprojektets udgangspunkt er den overordnede vision for områderne Gellerup og Toveshøj, der de bredtfavnende målsætninger at skabe en blandet bydel med en alsidig beboersammensætning, et sikkert og trygt nærmiljø, et rigt byliv og en oplevelsesrig arkitektur.

Bebyggelsen er sammensat af flere forskellige bolig typologier, størrelser og blandede ejerforhold, der skal gøre dem interessante for forskellige beboere. De eksisterende boliger i blokkene, som primært består af store familieboliger i et plan suppleres således med familieegnede rækkehus boliger i to plan og lejligheder i forskellige størrelser.

Byggeriet vil primært fremstå i tegl i forskellige former og farver – modsat de eksisterende betonblokke i området – men kan suppleres med andre materialer med lang levetid. Den fortættede bebyggelse kommer således til at bestå af Gellerup blokkene, Rækkehuse i 2 plan og opgangshuse i forskellige etagehøjder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172