23948sdkhjf

Flere entreprenører har henvendt sig på østjyske konkurssager

Halvdelen af opgaverne som blev berørt af konkursen af Adsbøll Entreprise er givet videre

Oprydningen efter konkursen hos den østjyske entreprenør, Adsbøll Entreprise, skrider frem. Opgaven er godt hjulpet på vej af, at flere entreprenører viser interesse for de berørte byggeprojekter.

Dermed ikke sagt, at det er blevet nemt at være kurator, men der spores dog en ændring ifølge Anders Hoffmann Kønigsfeldt fra Bech-Bruun, der er en af to kuratorer på Adsbøll Entreprise.

- Modsat det vi har set det sidste stykke tid, så er der flere entreprenører, der henvender sig. De udtrykker, at "hvis vi har noget i den og den størrelse, så kunne de godt være interesserede", siger han og tilføjer:

- Det kan tyde på, at der er lidt mere luft i ordrebøgerne end tidligere.

Adsbøll Entreprise indgav mandag 11. juli egenbegæring om konkurs. På konkursdagen havde virksomheden 12-14 igangværende sager.

Halvdelen er givet videre

Det stod relativt hurtigt klart, at der ikke kunne findes én køber, der ville overtager virksomheden med dens medarbejdere og enterpriser. Oprydningen måtte derfor ske projekt for projekt.

- For mit vedkommende har vi lukket én, som var en entreprise, der næsten var færdig. Den skulle bare afleveres endeligt, for sagen var sådan set færdig. Jeg har yderligere to andre sager, som jeg håber på kan gives videre i løbet af denne uge, fortæller Anders Hoffmann Kønigsfeldt, der har genoptaget samtalerne efter en sommerferieperiode, hvor de involverede har været væk på skift, fordi konkursen kom lige op til industriferie.

Den anden kurator, Henrik Steen Jensen fra Holst Advokater, har snor i de resterende entrepriser.

- Cirka en tredjedel er givet videre, og der er dialog til forskellige sider om de andre, fortæller han.

To virksomheder er videre

Ud over konkursramte Adsbøll Entreprise hørte også firmaerne Adsbøll Service A/S, Adsbøll Renovering A/S, Adsbøll Ejendomme Aps og Bega Invest Aps under Adsbøll Holding.

Disse selskaber kunne muligvis fortsætte trods konkursen i Adsbøll Holding, lød det i kølvandet på konkursen. Og det er rent faktisk lykkes i to tilfælde.

- Adsbøll Service og Adsbøll Renovering er begge givet videre, fortæller Anders Hoffmann Kønigsfeldt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11