23948sdkhjf

Arkitekt styrker kerneydelser

Tegnestuen Aart etablerer en dedikeret afdeling til strategisk planlægning og indretning af rum. Målet er at forløse private virksomheder og offentlige institutioners potentiale.

Den skandinaviske tegnestue Aart, som allerede dækker arkitektur, design, landskab, planlægning og transformation, har etableret en afdeling til spaceplanning.

Ifølge partner og adm. direktør i Aart, Torben Skovbjerg Larsen, er målet med den nye satsning at kunne tilbyde en mere specialiseret og helhedsorienteret rådgivning, som skal komme kunder og samarbejdspartnere til gavn.

- Som arkitektvirksomhed har vi et ansvar for at medvirke til at forandre og forbedre de mest fundamentale omgivelser for vores liv, og der ser vi et stort potentiale i spaceplanning som et strategisk, effektskabende redskab, der blandt andet kan højne trivsel, styrke samarbejde og skabe attraktive arbejdspladser og læringsmiljøer, udtaler han.

Påvirker vores adfærd

Arkitekt Anette Bjerring Gammelgård er udpeget som faglig leder for den nyetablerede afdeling. Hun har gennem de seneste par år stået i spidsen for flere af tegnestuens projekter i krydsfeltet mellem arkitektur og spaceplanning.

Afdelingens rolle bliver at udforske og udfordre de indkomne projekter med henblik på at forløse rummenes og bygningernes potentialer.

- Med spaceplanning arbejder vi strategisk med de rum, som vi alle bruger og bevæger os i hver eneste dag, og som påvirker den måde, vi lever, arbejder og lærer på - og er derfor et vigtigt værktøj til at skabe positiv forandring, forklarer Anette Bjerring Gammelgård.

Den nye afdeling skal rådgive på tværs af skala og sektor og understøtter derved bredt tegnestuens forskelligartede projekter. Det gælder blandt andet flere kontor- og læringsmiljøer.

Af tegnestuens aktuelle projekter, som afdelingen understøtter, kan nævnes Aarhus BSS, der i 2025 flytter til Universitetsbyen som en del af det kommende byintegrerede Campus på Aarhus Universitet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093