23948sdkhjf

Kæmpe fynsk trafikknudepunkt sætter erfaren projektchef i front

Efter seks år som projektchef med ansvar for en af Odense Kommunes største byomdannelsesprojekter ”Fra Gade til By” tiltræder Stig Haumann Langsager en ny stilling som projektchef for milliardprojektet Odense Dry Port den 1. september 2022.

Det oplyser Odense Havn, som vil skabe trafikknudepunktet på et næsten 1 million kvm stort areal på det tidligere forsøgsgartneri ved Årslev på Fyn, i en pressemeddelelse.

I samarbejde med en kommende udviklingschef skal Stig Haumann Langsager stå i spidsen for at omsætte visionen til virkelighed og udvikle det store logistikknudepunkt, der skal have op til 500.000 kvm bygninger.

Stig Langsager kommer med mange års projektledererfaring fra en række store odenseanske projekter, blandt andet som Odense Kommunes projektleder på udformning af Letbanen samt projektleder på Munkebjergvejs forlængelse og Odins Bro over Odense Kanal. 

– Det er et scoop, at vi har fået Stig Langsager ombord, som kommer med tung projekterfaring fra komplekse byudviklingsprojekter og er kendt for at bringe projekterne i hus. Jeg er ikke i tvivl om, at Stig Langsager sammen med en kommende udviklingschef kan løfte opgaven med at udvikle området fra ”bar mark” til en højteknologisk og bæredygtig logistikhub, siger adm. direktør Carsten Aa, Odense Havn A/S, i pressemeddelelsen.

Milliardinvesteringer

Odense Havn præsenterede planerne for den store Odense Dry Port i juni måned. Havnen har købt det store areal mellem Odense og Årslev af staten og vil udvikle for 4-5 mia. kr. til en højteknologisk og bæredygtig logistikhub.

Odense Dry Port skal - lød det ved præsentationen - sikre, at havnens store kunder, inden for vindmølle- og offshore industrien, kan følge med efterspørgslen og sikre dem mulighed for at have større lagre af de mest nødvendige dele tæt på deres produktion.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14