23948sdkhjf

Liebherr er klar til storspil på hjemmebane

Den danske Liebherr-importør Johs. Møllers Maskiner A/S har store forventninger til Bauma 2022

Der er andre end Tysklands fodbold-flagskib FC Bayern München, der har hjemmebane i den tyske storby. Også maskingiganten Liebherr spiller på hjemmebane i München, når der fløjtes op til verdens største entreprenørmesse, Bauma. Normalt sker det i april, men efter at corona blev opfundet, er intet længere normalt. Derfor står der Bauma 2022 i kalenderen fra den 24. til den 30. oktober. Og vanen tro er der én udstiller over alle de andre: Liebherr. Det fortæller den danske importør i en pressemeddelelse.

- Bauma er et Liebherr-show, og vi er allerede begyndt at glæde os. Udstillingen er altid ensbetydende med præsentation af en lang række Liebherr-nyheder. Som dansk importør får vi insider-kendskab til nogle af dem på forhånd. Andre er overraskelser også for os, indtil messen åbner, fortæller direktør Leif Rudebeck Petersen hos den danske Liebherr-importør, Johs. Møllers Maskiner A/S.

Der er tradition for, at Liebherr præsenterer sig på Baumas absolut største stand og med de største maskiner som markant og effektivt blikfang. Standen er så stor, at den også betegnes ”Liebherr-landsbyen”.

Jord og materialer

Her har Liebherr meldt ud, at der i særdeleshed bliver fokus på maskiner og materiel til jordflytning og materialehåndtering. Et valg, som Leif Rudebeck Petersen og alle hos Johs. Møllers Maskiner nikker anerkendende til. Liebherr-maskiner til netop de to segmenter udgør grundpillerne hos den danske forhandler.

- Vi ved, at Liebherr både vil vise masser af helt aktuelle maskiner og nyheder, der kommer på markedet i tiden efter Bauma. Men også at vi får et kik i krystalkuglen med fremtidsorienterede maskiner og løsninger til både jord- og materialehåndteringsmaskiner. Foruden den kæmpestore udendørs stand, vil Liebherr også være at finde i Baumas Hal 5 med et omfattende udvalg af tilbehør som blandt andet lynkoblingssystemer, siger Leif Rudebeck Petersen.

..vi får et kik i krystalkuglen med fremtidsorienterede maskiner og løsninger til både jord- og materialehåndteringsmaskiner. Leif Rudebeck Petersen

En lille ny

På det udendørs areal vises blandt meget andet to helt nye serier af Generation 8-hjullæssere. Hele mellemklassen af hjullæssere er opdateret på rigtig mange punkter. Blandt andet hele drivlinjen med kraftigere motorer.

Liebherr har tilmed en lille, ny med til messen. Der har været gang i løjerne hos fabrikkens konstruktører, som er barslet med L 504 Compact som en ny mindste læssemaskine på hjul. Johs. Møllers Maskiner A/S har været på forkant og allerede leveret de første eksemplarer af L 504 Compact i Danmark, før den officielle premiere i München.

En R 928 larvebåndsgraver i Generation 8 kommer til at demonstrere semi-automatisk maskinstyring, og en A 922 Rail Litronic på skinnehjul sendes på banen med hydrostatisk drev og et nye lynkoblingssystem. Også den knækstyrede dumper TA 230 Litronic bliver at se i en opdateret version.

- Det meste af Liebherrs serie af maskiner til materialehåndtering kommer som elektriske versioner. Både til træindustrien, til brug på havne, og elektriske maskiner til at flytte materialer både på genbrugspladser og på havne. Der bliver blandt andet mulighed for at få et kik på Liebherrs første batteridrevne gummiged, seks tons-maskinen L 507E. Den får følgeskab af teleskoplæsseren L 509 H2, som er en hybrid-version, fortæller direktør Leif Rudebeck Petersen hos Johs. Møllers Maskiner A/S.

Sigh

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141