23948sdkhjf

Stor messe-sæson i vente

Når du er tilbage fra sommerhuset, campingvognen eller lystbåden, så er der masser af messer

Det bliver en travl sensommer for messefolket. Og det vil sige både gæster og udstillere. Sensommeren lægger ud med Maskiner under Broen i dagene 24. og 25. august. Her er det den grønne sektor, der viser alt det nye frem, og noget af det, som gæsterne kan se frem til, er måske de nyeste landvindinger på det elektriske område. Netop de elektriske maskiner vinder stærkt frem. Så meget at der har været leveringsvanskeligheder, fordi producenterne mangler dele til maskinerne. 

Men der er stor interesse, både for at udstille og for at kigge. Udstillerne har måttet udvide arealet, som nu er udsolgt til sidste kvadratmeter, og 135 udstillere vil stå klar, når du parkerer bilen ved Lillebælt. 

Oktoberfest i München

Lidt senere går det oktoberfest i den, nemlig nede i München, hvor verdens største maskinudstilling løber af stabelen. Det er naturligvis Bauma, der er tale om. Det er den 33. udgave af Bauma som blev udsat på grund af pandemien. Men nu sker det, og mere end 600.000 kvm udstillingsareal står klar til dig, når du kommer frem. Der er mere end 3.500 udstillere, der vil vise grejet frem for forventeligt mere end 600.000 gæster, som kommer fra alle dele af verden.

Fem fokusområder

Der er fem fokusområder, som vil gå igennem hele udstillingen. Det er: Vejen til nul-udledning, Den digitale byggeplads, Bygge- og anlægsmetoder og fremtidens materialer, Vejen til en selvkørende fremtid samt Bæredygtighed og effektivitet i minedriften

Messen er allerede under opbygning og har været det i flere måneder. Når nogle af verdens største maskiner skal på udstilling, så kræver det god tid at få dem på plads. Der skal bygges store pavilloner og udstillinger op. 

Årets højdepunkt

Bauma er nok ubetinget årets højdepunkt udstillingsmæssigt set med internationale briller. Messen blev udskudt, så det er ved at være længe siden. En række af de danske maskinimportører vil selv være på de respektive stande i München for at hilse på de danske gæster, der benytter chancen for en kold fadøl i tyrolerstemning og dejligt sensommervejr i det sydtyske. 

Dansk afslutning

Men tilbage i Danmark er der fortsat mulighed for at komme på messe. Her er der nemlig Agromek i Herning den 29. november til 2. december. Det er jo som udgangspunkt rettet mod landbrugssektoren, men der er en klar crossover til entreprenørsektoren, kloakfolket og andre anlægsentreprenører, som kan have en interesse i lige at få det sidste med, inden den står på julefrokost.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14