23948sdkhjf

Ejendomsinvestor køber stort ind i Carlsberg Byen

ATP Ejendomme køber fem erhvervsejendomme af Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, der står bag Københavns nye Vesterbro-kvarter

ATP Ejendomme har fyldt den store indkøbskurv i Carlsberg Byen. 

Ejendomsinvestoren køber fem erhvervsejendomme med et samlet areal på ca. 21.500 kvm fra Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S. Ejendommene er opført i årene 2021-2022, og det er ATP Ejendommes første køb i Carlsberg Byen.

- Investeringen giver ATP Ejendomme stor mulighed for at indtage en langsigtet position i et vækstområde, og vi betragter disse ejendomme som en oplagt tilføjelse til ATP Ejendommes i forvejen stærke kontorportefølje, siger investeringsdirektør i ATP Ejendomme, André Scharf, i en pressemeddelelse.

Her fremhæver han, at en langsigtet investering i Carlsberg Byen er "særligt attraktiv" på grund af den stemning, som Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S har haft succes med at udvikle. 

-En stemning som stammer fra et fantastisk miks af beboelse, kontorer og butikker i området, lyder det. 

- Jeg er meget tilfreds med opkøbet, fordi det understreger to centrale elementer i vores strategi; at vi flytter flere langsigtede investeringer ind på dansk jord og vores ambition om at sikre rammerne for den moderne arbejdsplads med attraktive erhvervsejendomme i de største danske byer, fortsætter han. 

Delvist udlejet

De opkøbte ejendomme er allerede delvist udlejet. 

- En del af ejendommene er allerede lejet ud til gode, solide lejere, og vi ser frem til et godt samarbejde med ATP Ejendomme omkring udlejning af de få resterende arealer, oplyser Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, der står bag det nye kvarter. 

Den præcise købspris fremgår ikke af pressemeddelelsen. Her fremgår det alene, at der er tale om en "milliardhandel".  jsk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14