23948sdkhjf

Zeppelin åbner rental-afdeling i Rødby

En ny udlejningsafdeling så i går officielt dagens lys i Rødby. Zeppelin Rental ser muligheder i Femern og Lolland Falster

Entreprenører på Femern og alle andre erhvervsdrivende på Lolland Falster får med Rentals åbning af udlejningsafdeling i Rødby mulighed for at leje alle typer af materiel inden for bygge- og anlæg. Det fortæller firmaet i en pressemeddelelse.

- Faktisk åbnede vi vores afdeling allerede 1. april, mens vores officielle åbningsarrangement er her i dag den 18. maj, siger General Manager, Lasse Ludvigsen fra Zeppelin Rental.

De nye bygninger ligger her på åbningsdagen badet i det flotte solskin, og det er ikke bare bygninger og maskiner, der nyder dagen.

- Der har virkelig været tryk på. Mit bud er mellem 250 – 300 gæster, siger Jan M. Kristiansen, som er den daglige leder af udlejningsafdelingen. Vi når lige at få en kort udtalelse fra ham, inden han må haste videre efter mere rent bestik til de mange gæster.

Hele paletten

- Fra vores afdeling her i Rødby kan vi servicere alle kunder på Lolland Falster med maskiner og udstyr i alle størrelser. Vi kan i princippet levere maskiner fra få kg og til 100 ton, siger Lasse Ludvigsen.

- Vores priser som selvfølgelig er uden skjulte gebyrer. Og det gælder uanset om vi lejer ud til landets største entreprenører eller til den mindre murermester, siger Lasse Ludvigsen.

Dækker hele Lolland Falster

Med Rentals åbning i Rødby, kommer det øvrige erhvervsliv på Lolland Falster generelt til at nyde godt af et højt serviceniveau.

- Femern projektet gør, at det lokale erhvervsliv får nogle flere muligheder for at vælge mellem et stort udvalg af maskiner og udstyr på en noget mere fleksibel måde, end det har været muligt indtil nu, siger Lasse Ludvigsen.

Lige nu kan Zeppelin Rental konstatere en stor efterspørgsel på meget stort jordflytningsmateriel.

- Og det kommer nok til at være gældende nogle år frem, hvorefter der vil komme øget efterspørgsel på lidt mindre maskiner og specialmaskiner, men det løser vi også, siger Lasse Ludvigsen.

Sigh

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125