23948sdkhjf

Norconsult-ejet tegnestue udnævner fire nye chefer og to partnere

Gennem de senere år er Rubow Arkitekter vokset til mere end 100 medarbejdere. Som en konsekvens af fremgangen og som led i en løbende organisationsudvikling udvider arkitektfirmaet partnerkredsen med to og antallet af chefer med fire. 

Det skriver arkitektfirmaet med base i København i en pressemeddelelse. 

De nye partnere er Britt Nemmøe og Stine Poulsen, som hidtil har fungeret som associerede partnere indenfor fagområderne alment byggeri og landskab/bystrategi. 

De nye chefer er Tilbuds- og kommunikationschef Louise Kanne, Kvalitetschef Helge Skovbjerg, Økonomichef Jesper Petersen og Tegnestuechef Michael Vielsted Berntsen. 

Udnævnelserne kædes også sammen med et ønske om at bevare og udvikle en partnerdrevet virksomhedsstruktur, hvor ledelse og fokus på faglig, kulturel og forretningsmæssig udvikling skal fremtidssikre virksomheden.

Ud over de nye partnere og chefer består ledelsen af kreativ direktør og partner Susanne Hansen, direktør og partner Lars Hetland samt direktør og partner Lars Bo Lindblad. Partner Uffe Breinholt leder, sammen med afdelingsleder Christina Ahrens, Rubow Arkitekters kontor i Aarhus. 

Rubow Arkitekter blev i maj 2021 en del at den norske rådgivningsvirksomhed Norconsult, der har mere end 4500 ansatte. Tegnestuen beholdet i den forbindelse navnet Rubow Arkitekter.

Måneder forinden havde Norconsult, der over en årrække havde foretaget flere arkitektopkøb, lagt de fire firmaer Skovhus Arkitekter, KAAI, KHS Arkitekter og Norconsult sammen under ét brand; Norconsult Arkitektur.

  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Spår 20.000 færre job i byggeriet: - Det er ret voldsomt
Grossister: Grøn rådgivning er et konkurrenceparameter på linje med pris
Konkursramt malerkæde genrejst med næste generation ved roret
Københavns Kommune vil gøre Kalvebod Fælled til naturnationalpark
Licitationen mener: Bygherrerne presser uskik ind i byggeriet
Populær ferierute udvides for 992 millioner kroner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.162