23948sdkhjf

Sjællandsk arkitekt lander hidtil bedste resultat: Medarbejdere får bonus

Arkitektvirksomheden Mangor & Nagel oplevede en stærk fremgang i 2021 og har præstereret sit hidtil bedste resultat i sin 74-årige historie.

- Regnskabet er et udtryk for, at Mangor & Nagel har en god balance mellem det arkitektoniske, det tekniske, og det økonomiske, hvilket gør, at vi i stigende grad bliver valgt til, når der skal renoveres, opføres eller projekteres byggerier i Danmark, siger adm. direktør Bente Priess Andersen i en pressemeddelelse.

Det endnu ikke offentliggjorte regnskab rundede en omsætning på 100 mio. kr. og årets resultat lander på 10,5 mio. kr. Resultatet betyder samtidig, at der er udbetalt en samlet bonus på to mio. kr. til alle medarbejdere.

Både den almene, den private og den offentlige sektor har efterspurgt Mangor & Nagels ydelser i 2021. Det er sektorer drevet af lave renter, et stærkt boligmarked og offentlige initiativer, der er igangsat for at styrke samfundsøkonomien under Covid-19-pandemien.

Større synlighed

Mangor & Nagel har i flere år investeret i markedsføring og positionering af virksomheden og medarbejderne. Det har sammen med de opførte byggerier resulteret i en større synlighed.

En synlighed, som betyder, at Mangor & Nagel nu ikke bare bliver inviteret til de større konkurrencer, hvor der konkurreres med de mere kendte tegnestuer, men også vinder konkurrencerne, skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

2022 er også begyndt med en god ordrebeholdning for Mangor & Nagel, og efter det meget høje aktivitetsniveau i 2021 er forventningen til 2022 en moderat vækst og et lidt mindre resultat.

Byudviklingsopgaver fylder mere og mere i Mangor og Nagels portefølje med projekter på Postbyen på Kalvebod Brygge, ved Køge Kyst, Frederiksbro i Hillerød og Griggastemma i norske Bergen.

Partnerdrevet firma

Mangor & Nagel er et af de få større partnerdrevet arkitektfirmaer, hvor familien bag stadig er repræsenteret i ejerkredsen og i dagligdagen af Karsten Nagel og Torben Nagel. Den daglige ledelse består af partnerne Bente Priess Andersen og Jakob Andersen, som har delt den kommercielle og tekniske ledelse imellem sig.

Arkitektvirksomheden har kontorer i Frederikssund, København og Roskilde

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Spår 20.000 færre job i byggeriet: - Det er ret voldsomt
Grossister: Grøn rådgivning er et konkurrenceparameter på linje med pris
Konkursramt malerkæde genrejst med næste generation ved roret
Københavns Kommune vil gøre Kalvebod Fælled til naturnationalpark
Licitationen mener: Bygherrerne presser uskik ind i byggeriet
Populær ferierute udvides for 992 millioner kroner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.141