23948sdkhjf

Dansk Boligbyg styrker sig i øst med tidligere Barslund-chef

Horsensbaserede Dansk Boligbyg A/S vil styrke sin tilstedeværelse i Østdanmark og har derfor fået særdeles erfarne kræfter ind i regionsledelsen.

1. maj entrerer den godt 100 medarbejdere store entreprenør således med den drevne byggemand og tidligere Barslund-vicedirektør Arne Becker som regionsdirektør for selskabets østlige aktiviteter, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Arne Becker kommer med samlet over 20 års erfaring fra entreprenørbranchen, og har blandt andet også titlerne koncerndirektør hos MT Højgaard A/S og direktør i NCC Construction Denmark A/S stående på CV’et.

Tidligere har Dansk Boligbyg også ansat Claus Møller Pedersen som ny afdelingsleder fra 1. februar. Han har blandt andet været senior projektchef i NCC Øst og har 18 års ledererfaring fra HP Byg.

Skal sætte skub i øst 

Hos Dansk Boligbyg skal de være med til at sætte skub på udviklingen af Dansk Boligbyg i Østdanmark og bidrage til at skabe tættere relationer med både nuværende og nye kunder, lyder det fra entreprenøren.

- Siden etableringen på Sjælland i 2003 har vi oplevet støt stigende aktivitet. Derfor etablerede vi i 2019 endnu en afdeling i Roskilde, så der nu er to. Vi har gennem længere tid haft et ønske om at styrke vores tilstedeværelse i regionen yderligere, hvilket sker nu. Aktivitetsniveauet inden for nybygning og renovering af boliger på Sjælland og i Hovedstadsområdet er højt, hvilket forventes at fortsætte i de kommende år, siger administrerende direktør i Dansk Boligbyg, Anton Nørgaard i meddelelsen.

- Vi ønsker at indgå som en aktiv medspiller i udviklingen af bæredygtigt byggeri og fremtidens boligformer. Desuden er vi specialiseret i det tætte samarbejde mellem bygherre, rådgivere og entreprenør. Vi ser derfor styrkelsen af vores ledelse og organisation som et naturligt skridt, siger han videre.

Dansk Boligbyg er også i færd med at rekruttere endnu en afdelingsleder til afdelingen på Sjælland, sådan at regionsdirektør og afdelingsleder i Roskilde gennem ni år, Jeppe Nielsen, efter eget ønske kan gå på pension efter i alt 20 år i Dansk Boligbyg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142