23948sdkhjf

Midtjysk matador sælger sit byggefirma

René Birch sælger alle sine aktier i bygge- og udlejningsselskabet Birch Ejendomme, som opfører cirka 1.500 boliger årligt rundt om i landet, til den britiske kapitalfond Aermont Capital. Det skriver Midtjyllands Avis

Den midtjyske byggematador ejede 56 pct. af aktierne i firmaet.  

- Jeg var nået dertil, hvor jeg ikke kunne bidrage mere til selskabet. Nu vil jeg bruge energien på andre ting. Jeg skal have noget luft, og så går jeg i gang med at fokusere på blandt andet mit udviklingsselskab i Fårvang og motorsporten, siger René Birch til Midtjyllands Avis. 

To medejere sælger, og gør ikke

Thomas Bertelsen, Kenneth Biirsdahl, Peder Østergaard og Thomas Bøgild-Jakobsen blev alle del af ejerkredsen hen mod slutningen af 2019. 

Kenneth Biirsdahl og Thomas Bøgild-Jakobsen, som begge er ledende medarbejdere, har også solgt deres del af det Silkeborg-baserede firma. 

Omvendt er det med Thomas Bertelsen og Peder Østergaard, der fortsætter som medejere med en andel på 11 pct. Desuden forbliver Thomas Bertelsen på posten som adm. direktør.

Birch Ejendomme blev stiftet i 2010 og har i dag omkring 300 medarbejdere, der beskæftiger sig med byggeri, udlejning og administration af lejemål.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127