23948sdkhjf

Vigtige brikker i 2025-strategi: Link Arkitektur hyrer to nye chefer

Link Arkitektur styrker sin profil i Danmark med en ny kreativ chef og leder af konkurrenceteamet samt en ny bæredygtighedschef, oplyser det store arkitektfirma i en pressemeddelelse. 

Rasmus Kierkegaard er den nye kreative chef og leder af konkurrenceteamet. Han kommer fra en stilling som direktør og associeret partner hos Rubow Arkitekter i Aarhus. Inden da har han haft sin gang hos Schmidt Hammer Lassen i 17 år - to af dem som partner - som leder af projektudviklingsafdelingen og designansvarlig.

– Som arkitekt, som leder og menneske er Rasmus vigtig for realiseringen af vores nye strategi. I Link er vi ikke blege for at sige, at vi er dygtige, når det gælder økonomi og processer, og nu skal vi blive endnu bedre på den arkitektoniske kvalitet og den strategiske rådgivning overfor vores kunder - fra de helt tidlige faser, til færdigt byggeri, siger Lars Kirkegaard, tegnestue chef hos Link, i pressemeddelelsen om nyansættelsen.

Links nye chefer

Rasmus Kierkegaard er uddannet Cand. Arch. fra Arkitektskolen i Aarhus og har desuden en Master i Leadership and Innovation in Complex Systems fra Aarhus Universitet og CBS.

Martin Ringstrøm er ligeså Cand. Arch. fra Arkitektskolen i Aarhus. Specialiseret i Cirkulær økonomi og certificeringsordninger som blandt andet Svanemærke og DGNB.

Tre skandinaviske profiler på bæredygtighed 

Link Arkitektur har samtidig hentet Martin Ringstrøm som ny bæredygtighedschef. Han kommer til at indgå i et team på tværs af firmaets tegnestuer i Skandinavien, som skal sikre bæredygtighed i alle facetter af et projekt. 

Med ansættelsen af Martin Ringstrøm har firmaet nu tre profiler på bæredygtighed i Skandinavien: Norges Arne Førland Larsen har særligt fokus på energi, Sveriges Per Olsson er specialist i klimasmart byggeri, og i Danmark skal Martin Ringstrøm konsolidere firmaets kompetencer på social bæredygtighed og grøn finansiering.

Vigtige i forhold til 2025-strategi

Kirsten Anker Sørensen, koncernchef for Link Skandinavien samt adm. dir. for Link Danmark, betegner de to nyansættelser som vigtige taktiske brikker i forhold til virksomhedens 2025-strategi. Den sigter blandt andet mod, at Link stempler tidligere ind i byggeriets værdikæde.

– Det strategiske fokus for Link er at skabe arkitektur af høj kvalitet med en langsigtet lønsomhed, der understøtter en bæredygtig samfundsudvikling og øget livskvalitet. Og så skal vi gøre det så enkelt som muligt for vores kunder at udvikle og realisere arkitekturprojekter i en sømløs værdikæde fra de første analyser til det færdige projekt. Derfor skal vi indtage en endnu mere omfattende og holistisk rolle ift. at designe og drive værdiskabende projekter fra A til Z for vores kunder, lyder det fra Kirsten Anker.

Hun fortsætter:

– Med Rasmus Kierkegaard som både kreativt fyrtårn og leder af konkurrenceteamet og Martin Ringstrøm som garant for samtlige projekters bæredygtighed styrker vi markant nogle centrale funktioner i vores tilbud til kunder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219