23948sdkhjf

Nu begynder indstillingen til Building Awards

Otte priser skal finde en vinder, når Licitationen - Byggeriets Dagblad og en række partnere den 10. november for femte gang uddeler Building Awards.

Indstillingen til de otte priser begynder for alvor i dag, når nomineringssiden går i luften, og det bliver muligt at indstille virksomheder eller projekter til eksempelvis Talentprisen, Innovationsprisen eller Projektudviklingsprisen.

De seneste to år har Building Awards på grund af coroaen været skåret ned til uddelinger hen over flere uger.

Men i år vender det store gallashow tilbage, når The Hangar ved Københavns Lufthavn ved en stor samlet gallaaften danner rammen om showet, som Licitationen arrangerer i samarbejde med Bygherreforeningen, Boligfonden Kuben og Lean Construction DK.

JCN Bolig er igen i år hovedsponsor for Building Awards.

- Vi glæder os utrolig meget til igen at fejre, hylde og samle branchen til en rigtig fest, når vi afholder dette års Building Awards. Det trænger alle til efter to år med corona. Licitationen - Byggeriets Dagblad har været en del af bygge- og anlægsbranchen i mere end 100 år. Ikke bare som Danmarks eneste dagblad inden for byggeriet - men også som samlingspunkt og kontaktformidler mellem byggeriets parter, siger adm. direktør Jesper Hansen fra Nordiske Medier, der ud over Licitationen - Byggeriets Dagblad udgiver en række andre medier målrettet bygge- og anlægsbranchen og andre dele af dansk erhvervsliv.

Priserne

 • Talentprisen
 • Innovationsprisen
 • Procesprisen
 • Faglærerprisen
 • Projektudviklingsprisen
 • Bæredygtighedsprisen
 • Klimaprisen
 • Bygherreprisen

Indstillingen til de otte priser begynder onsdag 23. marts, og der kan indstilles på Building Awards’ hjemmeside

Indstillinger til Bygherreprisen foregår her 

Indstillingerne til Procesprisen foregår her

Indstillingerne til Faglærerprisen er afsluttet.

Foreløbig otte priser

Foreløbig er otte priser på plakaten, som skal finde en vinder den 10. november.

Talentprisen, Innovationsprisen, Projektudviklingsprisen, Bæredygtighedsprisen og Klimaprisen uddeles i samarbejde med en række sponsorer.

Derudover skal der også findes vindere til Procesprisen, Faglærerprisen og Bygherreprisen.

Bygherreprisen uddeles af Bygherreforeningen og Boligfonden Kuben.

Sidstnævnte står også bag Byggeriets Faglærerpris, som er uddelt siden 2018, men som for første gang nu uddeles i forbindelse med Building Awards.

Endelig uddeles Procesprisen som tidligere år af Lean Construction DK og Boligfonden Kuben.

Building Awards

 • Licitationen - Byggeriets Dagblad har siden 2018 hyldet virksomheder, projekter og personer fra branchens faggrupper, som har sat et mærkbart aftryk på bygge- og anlægsbranchen ved Building Awards. Sammen med ledende aktører uddeles flere priser i forskellige kategorier, som afspejler de indsatsområder der er vigtige for at sikre en positiv udvikling i fremtidens byggeri.
 • I 2018 og 2019 blev vinderne fundet ved et stort samlet gallashow. Men coronaen satte en stopper for dette i både 2020 og 2021, hvor vinderne blev kåret hen over flere uger i Licitationen - Byggeriets Dagblad.
 • I år vender den store gallaften tilbage torsdag 10. november på The Hangar i København.
 • Blandt tidligere vindere er Adserballe & Knudsen, Scandi Byg, Pensiondanmark, Himmerland Boligforening, Enemærke & Petersen, Bygningsstyrelsen, Vejdirektoratet, Hofor og Züblin
 • Mere info om Building Awards og de tidligere vindere kan findes her 

Artiklen er en del af temaet Building Awards 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14