23948sdkhjf

Smart building-koncern køber op

Nordomatic-koncernen har købt den britiske softwarevirksomhed Spica Technologies Limited.

Det fortæller Nordomatic i en pressemeddelelse.

Spica er en global Proptech-virksomhed, der arbejder med digitalt at forbedre oplevelsen, funktionaliteten og driften af arbejdspladser.

- Dette er et meget interessant skridt for Nordomatic, som nu træder ind på det hurtigt voksende Smart Workplace område. Vi vil kombinere Spicas softwareplatform med vores eksisterende Smart BMS og Smart Energy serviceløsninger og skabe en ny Nordomatic PropTech afdeling baseret på kerneprincipperne fra ESG og Workplace Experience, siger Olov Schagerlund, koncerndirektør i Nordomatic.

Om Nordomatic Group:

  • Nordomatic er en førende systemintegrator af intelligente byggeløsninger med fokus på energieffektivitet med tilstedeværelse i Sverige, Danmark og Norge.
  • Løsningerne integrerer og styrer bygningsopvarmning og køling, belysning, adgangskontrol, sikkerhed og brandsikring.
  • Samlet set omsætter koncernen for godt en milliard svenske kroner.
  • Virksomheden er repræsenteret i Danmark ved Nordomatic A/S i Herning, der i 2021 beskæftigede 162 medarbejdere.

Kilde: Nordomatic

- At vi nu går ind på det britiske marked, er også et springbræt for os i forhold til at fortsætte vores internationale vækst som en global pioner inden for Smart Buildings. Sammen med Spica har vi nu +50 software specialister, som fokuserer på SaaS hypergrowth og den næste generation af løsninger inden for PropTech, siger Olov Schagerlund.

Et perfekt match

Spica Technologies Limited er etableret i 2014 og har hovedkvarter i Birmingham. 

Virksomhedens teknologier er implementeret på mere end 2,3 millioner kvadratmeter kontorlandskab i 20 forskellige lande på tværs af Europa, Nordamerika og Asien. Kundeporteføljen spænder bredt over store multinationale virksomheder, ejendomsforvaltningsfirmaer og facility management-virksomheder.

- Vi har været på en spændende rejse, siden vi startede virksomheden, og dette eventyr repræsenterer en afgørende milepæl i forhold til at bringe Spica til det næste niveau. Nordomatic tilbyder en fantastisk mulighed for at kapitalisere på Spicas succes inden for en højt respekteret, international koncern, hvor vi kan skalere eksponentielt, Tim Streather, administrerende direktør og medstifter af Spica Technologies Limited.

- At blive en del af den større, og til stadighed manøvredygtige, Nordomatic koncern, hvor vi deler fælles værdier og forhåbninger, er et perfekt match for Spica. Vi er begejstrede for, hvad dette kan bringe til vores team, kunder og partnere i årene der kommer, siger Tim Streather.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125