23948sdkhjf

Udvikler-familie i fremgang "søger hele tiden nye byggeprojekter"

Familieforetagendet Brixhuus A/S, der blandt andet ejer projektudvikleren Svanen Gruppen, løfter bundlinjen, viser det Horsens-baserede ejendomskoncerns netop fremlagte årsrapport. 

Igen i år bidrager datterselskabet, Svanen Gruppen, med en stor del af overskuddet, som i 2021 lander på kr. 47 mio. før skat mod kr. 44,5 mio. i 2020. 

Det positive resultat er noget, der glæder ejerne og brødrene Michael og Morten Brixhuus. 

– Dette års positive resultat og også de forrige års resultater fastholder os i vores investeringsstrategi og -filosofi. Svanen Gruppen har en fortsat høj vækst, og vi har en god pipeline af projekter til og med 2027 med en investeringsvolumen på lige over 4 mia., siger Morten Brixhuus i en pressemeddelelse om udviklingen. 

– Vores resultat på kr. 47 mio. ligger i det her niveau år efter år, og det vil det også gøre næste år. Vi har en fortsat god investeringskapacitet og søger hele tiden nye byggeprojekter, supplerer Michael Brixhuus.

Langsigtet strategi

Koncernens hovedaktivitet ligger i projektudvikleren Svanen Gruppen, hvor der er fokus på traditionel projektudvikling i byomdannelsesområder og med stadig større fokus på bæredygtighedstiltag. Herudover er der et fortsat fokus på at fastholde og udbygge relationer til langvarige samarbejdspartnere. 

– Vi er glade for aktivitetsniveauet og omfanget af investeringer og projekter. Vi har nogle gode kunder, som aftager de byggerier, vi opfører. Samtidig har vi nogle gode og stabile samarbejdspartnere, som er med os på lang sigt, udtaler Michael Brixhuus. 

Denne tilgang til investering og samarbejde er med til at fastholde koncernen i den positive udvikling, der nu har være kendetegnet i en længere årrække. 

– Vi tror på et fortsat stigende aktivitetsniveau de kommende år, men har respekt for markedsudviklingen i form af specielt prisstigninger og leveranceudfordringer samt den triste situation i Ukraine, udtaler Morten Brixhuus.

Brixhuus A/S
mio. kr. 2021 2020
Bruttoresultat 9,9 28,6
Resultat af primær drift 2,7 26,9
Resultat før skat 46,9 44,5
Årets resultat 46,0 38,7
Samlede aktiver 335,9 385,1
Egenkapital 166,2 134,0
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2021

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09