23948sdkhjf

Lejer af Lalandia og etablerer 500 boliger nær Femern-byggepladsen

Med en direkte motorvej, Lalandias feriecenter, en aktiv erhvervshavn og ikke mindst Danmarkshistoriens største anlægsprojekt i form af Femern-forbindelsen, så har Rødby på Lolland på kort tid udviklet sig til en meget entreprenant by. 

Med afsæt i den udvikling har den store leverandør af fleksible bygninger Adapteo indgået en aftale med Lalandia om leje af et areal på 45.000 kvm. Det skriver Adapteo i en pressemeddelelse.

Her vil pavillonfirmaet etablere 500 møblerede fleksible boliger på 18 og 27 kvm og leje dem ud til de mange virksomheder, der har behov for at indkvartere deres medarbejdere i området i kortere eller længere tid. Udover boligerne med eget bad og køkken vil der blive etableret en række fælles faciliteter til beboerne.

Tredje projekt i Rødby

Adapteo leverede sidste år fleksible boliger til den 30.000 kvm store håndværkerby i Rødbyhavn og for nylig åbnede virksomheden også et kontorhotel med udlejning af kontorfaciliteter til funktionærer, der kommer til at opholde sig i nærheden af byggepladsen de næste år.

- I kraft af vores eksisterende involvering i Rødby-området, har vi oplevet, at mange virksomheder har et behov for indkvartering af deres medarbejdere, som slet ikke kan dækkes af eksisterende hoteller og lejeboliger, siger Claus Haastrup, Head of Sales hos Adapteo Danmark, i pressemeddelelsen..

Det nye boligområde kommer til at bestå af 12.000 kvm møblerede boliger, der forventes at stå klar til indflytning i januar 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156