23948sdkhjf

Byggeplads til Nykøbing Falsters nye stadionhal tager form

Udsigterne til store sportsbegivenheder, flere foreningsaktiviteter og koncerter bliver kortere i takt med, at gravemaskinerne gør byggepladsen til Nykøbing Falster Stadionhal klar. 

Det er entreprenørfirmaet Gråkjær, der står for opførelsen af hallen ved Hal 3 ved Nykøbing Falster Hallerne. 

Håndværkerne er gået i gang med at etablere byggepladsen. Disse dage går med at indhegne området, flytte ledninger i jorden og sørge for indkørsel til pladsen. Når byggepladsen er etableret, vil borgere fortsat kunne følge med i arbejdet, skriver Guldborgsund Kommune i en pressemeddelelse. 

Byggeriet forventes færdig sommeren 2023. 

Gråkjær Erhverv og teamet GPP Arkitekter og Hamiconsult blev sidste forsommer valgt som vinder af totalentreprisen på byggeriet af Guldborgsunds nye multihal. Projektet omfatter 5.625 kvm stadionhal med plads til 2.500 siddende og 500 stående tilskuere. 

Den økonomiske ramme for byggeriet af multihallen blev oplyst til 80 mio. kr., da vinderholdet blev præsenteret sidste år, penge som er afsat i kommunens budgetaftale for 2020-23. 

– Der er stor efterspørgsel på haltimer i de haller der allerede ligger her, og som visionskommune vil vi jo gerne give borgerne de bedste forudsætninger for at være aktive, og med en yderligere hal er det bare én af de muligheder, som Nykøbing Falster Stadionhal bringer, udtaler formand for Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget, Ole K. Larsen, i pressemeddelelsen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112