23948sdkhjf

Bosch Beton forudser fremtiden

Bæredygtighed vil spille en stadig vigtigere rolle i byggebranchen. Bevidst håndtering af råmaterialer og produktionsprocesser bliver vigtigere og vigtigere. Det betyder: konstant udvikling, innovation og fremtidsorientering.

Bosch Beton er en pioner inden for bæredygtighed. Støttemurproducenten har ambitioner om at reducere miljøbelastningen, minimere sine egne og sine kunders fodaftryk og arbejde hen imod en 100 % cirkulær produktion i fremtiden. Bosch Beton-kunder bidrager til at skabe en bæredygtig fremtid med deres produkter.

Building a solid future

Beton er et pålideligt byggemateriale, men råmaterialerne er begrænsede. Derfor fortsætter virksomheden med at innovere, udvikle og forbedre sig for fortsat at kunne fremstille og levere et bæredygtigt produkt af høj kvalitet. Bosch Beton var den første producent af støttemure, der blev tildelt CSC Gold-certifikatet. Dette certifikat viser, at de fremstiller deres betonprodukter på en bæredygtig og ansvarlig måde.

Bæredygtig produktion

På den topmoderne fabrik i Barneveld (Holland) er produktionen helt koncentreret om bæredygtighed. Virksomheden ønsker at udnytte råmaterialerne optimalt og om muligt også genbruge dem med respekt for miljøet. De anvender f.eks. bæredygtige materialer, genbrugsprodukter og driver bæredygtige anlæg. Fabrikken har 18.500 solpaneler, som forsyner virksomheden med energi. Regnvand opsamles i et 2.100 m3 stort vandbassin, filtreres og anvendes i produktionsprocessen.

Opspisning af den gamle fabrik

Den gamle Bosch Beton-fabrik er blevet revet ned. De 20.000 tons murbrokker er blevet forarbejdet til granulat, der tjener som råmateriale til nye støttemure. I mellemtiden er en tredjedel af affaldet blevet genbrugt til at fremstille betonstøttevægge af høj kvalitet. Så producenten spiser så at sige den gamle fabrik! Dette passer til deres ambition om at producere 100 % cirkulært i fremtiden. Så deres produkter er fuldt genanvendelige ved slutningen af deres levetid.

www.boschbeton.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078