23948sdkhjf

Jysk-familien vælger østjysk entreprenør til 20.000 kvm resortudvidelse

Golf og spa har længe været de primære trækplastre i resortstedet HimmerLand, men fra sommeren 2022 står et nyt sportsanlæg klar på det Lars Larsen Group-ejede ferieområde. 

Erhverv og Bolig Byg A/S fra Randers er hovedentreprenør på det 20.000 kvm store anlæg i Vesthimmerland, skriver feriestedet i en pressemeddelelse. 

I alt indeholder sportsanlægget fire indendørs padeltennis-baner, en indendørs multibane til både tennis, fodbold og volleyball, to udendørs padeltennis-baner, udendørs tennisbane, en udendørs streetfodbold-bane og en nimands kunstgræs-fodboldbane.

– Vi regner med at begynde inden for 14 dage, og så skulle vi gerne stå klar med et færdigt projekt omkring juli, så HimmerLands gæster kan nyde de nye faciliteter i sommerferien, siger adm. direktør, Jacob Riis Sørensen i Erhverv og Bolig Byg i pressemeddelelsen. 

Til at holde sportsanlægget kørende etableres der 582 kvm solceller på taget af de to haller, der huser padeltennis og multibane, som tilsammen kan producere op mod 120.000 kWh om året. Produceres der for meget el, bliver det overskydende sendt videre til hotellet.

Sportsanlægget er ikke det eneste, der er på bedding på Lars Larsens Vej for tiden. Ny og fordoblet spa-afdeling, 26 nye hotelværelser og en multihal er alt sammen planlagt til at stå klar i henholdsvis sommeren 2022, efteråret 2022 og foråret 2023.   

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157