23948sdkhjf

Københavnsk rådgiver henter ny topchef fra kendt tegnestue

Bark Rådgivning får fra 1. februar ny topchef, når Birgitte Svarre tiltræder som adm. direktør for det københavnske rådgiverfirma.

Hun kommer ifølge en pressemeddelelse fra Bark Rådgivning med en "tung bystrategisk profil" fra den internationalt anerkendte tegnestue Gehl Architects og har desuden "en humanistisk tilgang til udvikling af det byggede miljø" og "et skarpt blik på forretningsudvikling af en tværfaglig rådgivningsvirksomhed".

Birgitte Svarre er uddannet cand.mag. i moderne kultur og ph.d. fra Center for Byrumsforskning ved Kunstakademiets Arkitektskole.

Hun har været ansat ved Gehl Architects siden 2008. Her har hun de seneste tre år ledet Gehls Cities team, der er "bannerfører for at skabe byer for mennesker – ikke bare i Danmark, men over hele verden", skriver Bark Rådgivning.

- Birgitte er en kæmpe gevinst for Bark. Hun kommer med en dyb faglighed, et stærkt netværk og et udpræget kommercielt fokus, der kan styrke BARK som virksomhed. Hun har samtidig et stærkt fagligt værdimæssigt fællesskab med virksomheden, fortæller Lars Axelsen, bestyrelsesformand i Bark Rådgivning i pressemeddelelsen.

Han lægger vægt på, at den nye adm. direktør arbejder tværfagligt og i krydsfeltet mellem analyse, strategi og det byggede miljø.

Som leder at Gehls Cities team haft Birgitte Svarre haft ansvar for både forretningsudvikling, ledelse af medarbejdere og en stor projektportefølje med offentlige, private og fonde som kunder. Hun har samtidig været med til at videreudvikle og kommunikere Gehls værdisæt – bl.a. som redaktør og medforfatter af Gehls bogudgivelser.

Birgitte Svarre er i dag også medlem af advisory boardet for EU projektet Horizon 2020, More, der handler om mobilitet og bæredygtighed. 

Om baggrunden for, at hun har sagt ja til jobbet, fremhæver Birgitte Svarre Barks faglige kvalitet som den helt store styrke og fundament for virksomheden også i fremtiden.

”Jeg har fulgt Bark i en årrække og var ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle gå efter muligheden for at stille mig i front. Jeg kender Bark som en værdsat samarbejdspartner og velrenommeret rådgivningsvirksomhed med en høj grad af faglighed, kvalitet og troværdighed. Jeg ser store potentialer og muligheder for at fortsætte udviklingen af virksomheden som et flagskib indenfor strategisk udvikling af det byggede miljø, siger Birgitte Svarre.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141