23948sdkhjf

Stark vil lukke hul på landkortet

Danmarks største byggecenterkæde gør klar til at rykke ind i sønderjyske Rødekro.

Det skriver JydskeVestkysten, der kan berette, at Stark har købt 15.000 kvm i byen, hvor kæden nu afventer byggetilladelse.

- Vi synes af flere årsager, det er et rigtig godt sted. Den ene er, at vi for nuværende i den del af Jylland er i Sønderborg, Ribe og Kolding, så ved at placere os i området ved Aabenraa og Rødekro lukker vi en slags "hul", vi har haft på landkortet. Og helt konkret er placeringen jo god lige ved E45, så forretningen er nem at komme til og fra, siger Jens Velling, kommunikationschef i Stark Danmark, til avisen.

De mange kvadratmeter strækker sig over Skånevej 3 og 5 i den østlige del af byen, og er i øjeblikket bebygget af i alt 4043 kvm, men ifølge Jens Velling er det planen at bygge en helt ny trælst på stedet. Det kræver dog den byggetilladelse, der endnu ikke er i hus.

Også på Sydsjælland har Stark planer om at bygge ny trælast. I november kunne trælastkæmpen således berette, at man havde investeret i en 40.000 kvm stor grund i Næstved, hvor der også afventes byggetilladelse.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172