23948sdkhjf

Casa køber Gladsaxe-grund til nyt domicil

Casa har erhvervet sig en ejendom på Fremtidsvej i Søborg, som befinder sig i Gladsaxe Kommune. Casa, som allerede har til huse i nærheden, skal blandt andet opføre et nyt kontordomicil i eget navn på grunden.

Projektet er endnu et projekt, der både udvikles og opføres af selskabet selv, det oplyser ejendomsudvikleren i en pressemeddelelse.

De kommende cirka 6.000 kvm byggeri tæt på Buddinge station vil rumme både seniorboliger og kontordomicil. Sidstnævnte forventer vækstvirksomheden selv at besætte de fleste kvadratmeter af, da de nuværende kontorfaciliteter i Søborg er ved at blive for små.

- Vi er meget glade for at have til huse i Gladsaxe Kommune. Udover den gode placering har kommunen også nogle bæredygtige værdier og initiativer, der passer godt med vores egne. Det har derfor længe været et ønske at finde en god beliggenhed her for et nyt Casa-domicil, der kan matche vores vækstambitioner, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa og fortsætter:

- Med dette projekt får vi samtidig mulighed for at give tilbage til borgerne i kommunen i form af et bæredygtigt, moderne byggeri, der rummer både erhverv og Gladsaxe-borgere.

Bolig og erhverv i synergi

Projektet tegnes af Danielsen Architectecture og Danielsen Urban Landscape, der har vundet opgaven i arkitektkonkurrence.

Kontor- og boligkvadratmeterne er sammentænkt, så de arkitektonisk og ikke mindst funktionelt hænger sammen. Der er fælles grønne områder og fokus på at skabe synergier mellem både bygninger og brugere. Hele byggeriet skal DGNB Platin-certificeres – den højest mulige bæredygtighedscertificering.

Kontordelen vil skærme boligerne mod den trafikerede Buddingevej, så der sikres et roligt boligområde mod øst. Stueetagen vil rumme flere forskellige udadvendte aktiviteter, såsom grønne områder og caféer. Kælderetagen vil desuden rumme parkeringspladser til både kontordomicil og boliger.

Udviklingen af ejendommen er i gang og forventes afsluttet ultimo 2022. Byggeopstart forventes i starten af 2023.

Om projektet

  • Omfang: 6.000 kvm – cirka 3.000 kvm kontor og erhverv samt 3.000 kvm boliger
  • Ejendomsudvikler og totalentreprenør: Casa ApS
  • Arkitekt: Danielsen Architecture
  • Landskabsarkitekt: Danielsen Urban Landscape
  • Forventet byggeperiode: Q1 2023 – Q4 2024
Læs mere om: Casa
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126