23948sdkhjf

E&P-team genvinder milliard-partnerskab i København

Trust-teamet har gennem de senere år bygget for milliarder som en del af det strategiske partnerskab i Københavns Kommune. Nu har teamet netop vundet genudbuddet af det strategiske partnerskab. Det skriver Enemærke & Petersen, samt virksomhedens moderselskab MT Højgaard Holding i hver sin pressemeddelelse. 

Københavns Kommune forventer, at omsætningen i det strategiske partnerskab vil blive i niveauet 2,5 mia. kr. over de kommende fire år, som det nye udbud varer. Det er dermed en fortsættelse af det samarbejde, der blev indledt i 2016, hvor Københavns Kommune udbød det første strategiske partnerskab i byggebranchen.

TRUST-Partnerskabet består af Enemærke & Petersen samt partnerne Sweco, Nøhr & Sigsgaard, Dominia, Norconsult, Lytt og Kragh & Berglund.

De har siden i samarbejde med kommunen udvidet, ombygget og renoveret eksisterende skoler, fritidshjem og daginstitutioner samt nyopført daginstitutioner. Under partnerskabet er der ifølge pressemeddelelsen gennemført en række projekter, som alle stod færdige til tiden og blev afleveret inden for prisrammen, uden efterfølgende tvister eller konflikter.

Et af to største udbud til over 2 mia.kr. er byggeri og renovering af en række skole- og daginstitutionsprojekter over en årrække, fremgår det af pressemeddelelsen. 

Næste niveau

Det er derfor en glad Henrik Mielke, adm. direktør for Enemærke & Petersen, som siger følgende i pressemeddelelsen: 

- Vi er beærede over, at Trust-teamet er blevet tildelt Københavns Kommunes strategiske partnerskab. Byggeri København tog for godt seks år siden et modigt valg og lancerede Danmarks første strategiske partnerskaber. I dag står vi med over 40 færdige Trust-projekter og en masse viden og læring samlet i et formidabelt team. Vi er stolte over, at Byggeri København betror os at skubbe samarbejdet ind i en ny fase. Det bliver ikke ”business as usual”, det bliver med et skarpt blik på, hvordan vi forbedrer og videreudvikler partnerskabsformen.

Markedschef i Sweco Uffe Bay-Smidt fortæller i pressemeddelelsen, at det næste partnerskab især vil fokusere på bæredygtighed:

- De sidste fem år har vist os, at integreret rådgivning herunder også entreprenørrådgivning skaber projekter, som afleveres til den aftalte tid, økonomi og kvalitet. Vi har bevist, at et tæt tværfagligt samarbejde mellem byggeriets parter kan sætte nye standarder for branchen. Det nye partnerskab kommer til at have et virkeligt ambitiøst bæredygtighedsfokus som f.eks. genanvendelse af byggematerialer, emissionsfrie byggepladser, affaldsminimering og DGNB-certificering. Vi håber og tror på, at vi igen kan være med til at flytte branchen.

Det forventes, at Københavns Kommune vil indgå aftalen med Enemærke & Petersen efter udløbet af standstill-perioden.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.889