23948sdkhjf

MT Højgaard opruster på byudvikling

Entreprenørkoncernen MT Højgaard sætter ekstra fokus på byudvikling og ansætter Trine Ribergaard Skammelsen som byudviklingschef i MT Højgaard Projektudvikling.

MT Højgaard Projektudvikling udvikler bæredygtige erhvervs- og boligprojekter, og ansættelsen skal styrke profilen og kompetencerne indenfor byudvikling. Det skriver entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Kort om MT Højgaard Projektudvikling

MT Højgaard Projektudvikling blev ved indgangen til 2021 etableret som en selvstændig virksomhed i den samlede MT Højgaard-koncern.

Virksomheden udvikler konkretiserer og realiserer bæredygtige erhvervs- og boligprojekter samt opfører og drifter byggeri i Offentlig-Privat-Partnerskab (OPP).

MT Højgaard Projektudviklings nuværende opgaver tæller blandt andet projekter i Sydhavn i København, EcoVillage i Roskilde og Måløv, Dalum Papirfabrik i Odense og et projekt i Risskov.

– Hendes (Trine Ribergaard Skammelsen, red.) opgave er sammen med vores stærke team at udvikle projekter indenfor bolig, erhverv og detailhandel. Samtidigt skal Trine styrke virksomhedens profil indenfor bredere byudviklingsopgaver, siger Erik Nielsen, adm. direktør i MT Højgaard Projektudvikling, i meddelelesen.

Byudvikling fra udvikler- og investeringssiden 

Den nye byudviklingschef er uddannet urban designer fra Aalborg Universitet og har mange års erfaring med strategisk byudvikling. 

– Byudvikling og byomdannelse spiller en kæmpe rolle for menneskers livsmuligheder og for byernes udviklingsmuligheder. Det skal gøres på en bæredygtig og helhedsorienteret måde, siger Trine Ribergaard Skammelsen og tilføjer: 

– Jeg har haft tolv år i rådgiverbranchen og fem år i det kommunale. Det har været en god tid. Altid med fokus på byudvikling, men fra forskellige vinkler. Med stillingen her får jeg mulighed for at bidrage fra udvikler- og investeringssiden, hvor en stor del af ansvaret og påvirkningsmulighederne ligger. 

For den nye byudviklingschef handler by- og projektudvikling om at få en masse komponenter til at gå op i en højere enhed med hensyn til både byens liv og kultur, arkitekturen, infrastrukturen og det finansielle. 

– MT Højgaard Projektudvikling består internt af et stærkt og mangfoldigt hold af både ejendomsmæglere, økonomer, arkitekter, ingeniører og jurister, og vi har veletablerede samarbejder med blandt andet pensionsselskaber og kapitalfonde. Det gør os i stand til at løfte opgaver af høj kompleksitet, siger Trine Ribergaard Skammelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141