23948sdkhjf

Bjarne Brath sælger Bjarne Brath A/S - et halvt hundrede hoveder får nye chefer

Den nordjyske erhvervsmand Bjarne Brath har solgt sine 60 pct. af bygge- og entreprenørfirmaet Bjarne Brath A/S og forlader dermed ejerkredsen i firmaet, han startede i 1989. Det skriver Nordjyske.dk

Køberne er de medarbejdere Jakob Bro Sørensen og Torben Mark-Christensen, som allerede i 2017 købte 40 pct. af ejerskabet i det nordjyske firma med omkring 50 ansatte. 

- Der er tale om en fastlagt køreplan, hvor det tilbage i 2017 blev aftalt, at jeg på et tidspunkt skulle trække mig helt ud som ejer, og nu er det blevet tiden for et generationsskifte, siger Bjarne Brath til Nordjyske. 

Han trækker sig også fra direktørposten i Bjarne Brath A/S – den er ifølge CVR delt mellem de to nye ejere – men træder nu ind som bestyrelsesformand.

Til Nordjyske siger den nye medejer, Jakob Bro Sørensen, at han er tilfreds ordrebeholdningen, men at han gerne vil fylde bøgerne for 2022 helt.

Bjarne Brath A/S driver entreprenør- og byggevirksomhed med speciale i tømrerarbejde, i store træk fra Randers og nordpå i Jylland. 

Efter frasalget står Bjarne Brath ikke uden noget at lave. Han har investeringer i og udlejning af flere erhvervsejendomme, et anlægsgartneri og ikke mindst Terndrup Kro, som han købte i 2011.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14