23948sdkhjf

CG Jensen skriver endnu en facadeopgave i bogen

Andelsboligforeningen Tåstrup Hovedgade 129-131 sætter i det kommende forår CG Jensens betonspecialister i sving med en renovering af ejendommen i Taastrup. 

Arbejderne - en hovedentreprise lagt i hændernes på CG Jensens Division Betonrenovering - hovedentreprise omfatter blandt andet reparationer af fritlagt, skadet beton på facaden samt reparationer af svalegange – herunder udskiftning af membranbelægning og rækværker. 

Andelsboligforeningen består af både erhverv samt godt 20 boliger, oplyser Stine Monrad Kollerup, kommunikationschef ved CG Jensen, til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Hvor meget projektet løber op i, kan entreprenøren ikke oplyse.  

Kontrakten er kommet i hus efter en god dialog mellem CG Jensen og bygherren samt dennes rådgiver. 

– Vi er kommet med nogle forbedringsforslag til løsninger – og vi er glade for, at bygherren har taget løsningerne til sig, siger divisionschef i Betonrenovering, Søren Persson, om projektet.

Ser potentiale i facaderenoveringer

CG Jensens division inden for betonrenovering har tidligere renoveret bygningsfacader på Ejerforeningen Næstevedparken i Næstved samt Fasanhaven i Korsør - i alt 9.500 kvm udført i etaper i 2020, 2021 og 2022 - samt senest på Panuminstituttet i København.

– Vi renoverer rigtig mange broer og bygværker. Facaderenovering er endnu et spændende felt, som vi historisk set altid har været glade for at arbejde med – og som vi ser et stort fremtidigt potentiale i, siger divisionschef Søren Persson om feltet.

– Vi kan potentielt øge omsætningen men endnu vigtigere sikre vores samlede forretning mod eventuelle udsving i antallet af udbud på enkelte områder, tilføjer han og henviser til markedet for brorenovering. 

Division Betonrenovering opstarter renoveringsarbejdet i Taastrup i marts 2022 og forventer at afslutte arbejdet i august 2022.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.174