23948sdkhjf

Udlejer vil rykke i 2022

Hvis det er op til Zeppelin Danmarks nye direktør, Henrik Stordal, så kommer der til at ske ting og sager det kommende år, når det gælder udlejningsforretningen i Zeppelin. Zeppelin der er tyskejet, har i forvejen en stor international udlejningsforretning, og det er det samme koncept, som man for et halvt års tid siden godt og vel, åbnede i Danmark.

Det giver volumen

- Vi vil gerne have nogle flere CAT-maskiner ud at køre, og kunderne ser anderledes på det i forhold til tidligere. I dag kombinerer man flere finansieringsløsninger, såsom at eje og lease samt at leje, siger Henrik Stordal til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Konceptet bygger på, at såfremt Caterpillar har maskiner, der kan dække behovet hos kunderne, så er det CAT der udlejes. Til gengæld er man ikke bange for at supplere op med andre mærker på områder, hvor CAT ikke er dækket ind.

En af to nye

Zeppelin er dermed en af to nye aktører på den danske udlejningsscene, sådan som det fremgår af brancheanalysen på de kommende sider.

Branchen har generelt medvind, og flere vurderer, at miljøkravene vil øge udlejningsfirmaernes markedsandel, fordi de har musklerne til at investere i det rigtige grej, lige så snart producenterne har det klar.

Usikkerhed omkring konjunkturernes udvikling de kommende år kan også være et incitament til at leje, fordi det er en kapacitetsomkostning.

Artiklen er en del af temaet Brancheanalyser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141