23948sdkhjf

Bravida vinder rammeaftale for Banedanmark

Fra den 1. december i år og tre år frem skal teknikentreprenøren Bravidas folk på arbejde på Københavns Hovedbanegård samt Kyst- og S-banen.

Banedanmark og Bravida Danmark har således underskrevet en rammeaftale om service, vedligehold, support og fejlretning af eksisterende anlæg inden for stærkstrømsområdet de tre steder, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

De kommende år skal Bravida stå for vedligehold af Banedanmarks stærkstrømsinstallationer på Københavns Hovedbanegård, Kyst- og S-banen.

I arbejder bringer teknikentreprenøren sin kompetencer i spil inden for: Ventilation, køling, pumpeanlæg, brandsikringsudstyr, perron- og terrænbelysning, UPS-anlæg og nødstrømsgeneratorer, eltavler og fremmednetstik.

Bravida kommer til at have en projektleder, projektkoordinator, montører samt op til fire-fem lærlinge på opgaven. 

- Vi er glade for, at vi er blevet valgt til opgaven, der styrker os inden for infrastruktur med de tekniske fag, ligeledes ser vi en god mulighed for at få uddannet en del lærlinge som får stort kendskab til infrastruktur, siger Ole Høgh, der er regionsdirektør i Bravida Danmark region infrastruktur, i åressemeddelelsen.

Den nye rammeaftale, der er i udbud for første gang, har en varighed på op til tre år. Rammeaftalesummen for hele perioden er på maksimalt 46 mio. kr. eksklusiv moms.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188