23948sdkhjf

Lokal entreprenør bygger og planlægger i Odsherreds tredje største by

Hørve på Vestsjælland er rammen om flere af den lokale entreprenør Peter Bøgelunds byggeplaner. Det skriver Odsherred Kommune på sin hjemmeside. 

I byen, der er Odsherred Kommunes tredje største opfører entreprenøren næste år 19 andelsboliger som tæt-lav rækkehusbebyggelse i to størrelser, 85 og 105 kvm samt et fælleshus på grunden. Grundlaget er på plads; byrådet godkendte i april i år en ny lokalplan for et nyt boligområde ved Skolegade i Hørve. 

Derudover har Peter Bøgelund igangværende planer om indretning af ungdomsboliger i en tidligere biblioteksbygning på Vallekildevej, opførelse af lejligheder på Søndergade og udstykning af 4,6 hektar grundstykke ved Vallekilde til boliger. 

- Jeg er født og opvokset i området og vil gerne medvirke til at skabe udvikling og bygge boliger lokalt, og vi opfører boligerne som totalentreprise, og det betyder, at det er 90 pct. lokal arbejdskraft, vi anvender, siger Peter Bøgelund, der er investor og bygherre bag Hørve-boligerne, i pressemeddelelsen. 

Byggeriet går efter planen i gang næste år, så boligerne, der er henvendt til seniorer, kan stå nøglefærdige i foråret 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11