23948sdkhjf

166 boliger stort projekt skifter hænder i Hedehusene

FB Gruppen og Sjælsø Management sælger boligprojektet Teglbakken i den nye bydel Nærheden ved Hedehusene til den hollandske ejendomsinvestor Orange Capital Partners.

Teglbakken består af 166 DGNB-certificerede boliger, der er planlagt til levering i tre faser i slutningen af 2022. Teglbakken er udviklet i et strategisk partnerskab af FB Gruppen og Sjælsø Management, og omfatter et lejebærende areal på i alt 13.421 kvm.

Tegl i historie, navn og materiale

Teglbakken har taget navn efter det teglværk, der engang lå i området, og netop derfor opføres hele bebyggelsen i tegl, lød det da projektet blev præsenteret i september 2020.

Partnerne er enige om ikke at oplyse købssummen.

Mere Nærheden til FB Gruppen

Den nye bydel Nærheden ligger på et 65 hektar stort område ved Hedehusene Station i Høje-Taastrup Kommune og skal inden 2028 danne rammerne om 7.000 beboeres hjem. Der skal samlet set bygges omkring 350.000 etagekvadratmeter fordelt på ca. 3.000 boliger.

Den vestlige del af Nærheden tættest på Hedehusene Station er ved at være færdigudviklet, og med salget falder en af de sidste brikker på plads. 

For FB Gruppen venter mere arbejde i området. Inden længe går i gang med 1.800 boliger i den østlige del af Nærheden, som projektudviklerkoncernen erhvervede fra udviklingsselskabet NærHeden P/S sidste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172