23948sdkhjf

Nybyggede eller næsten færdige – NREP sælger 110.000 kvm

Ejendomsvirksomhed NREP sælger syv ejendomme på samlet cirka 110.000 kvm til hollandske Orange Capital Partners. Det skriver Nrep i en pressemeddelelse.

Ejendommene, der enten er nybyggede eller vil stå færdige i år, består af 1.220  lejelejligheder fordelt på syv ejendomme på attraktive adresser i København (cirka to tredjedele af porteføljen) og Aarhus (en tredjedel).

Det drejer sig om Teglgårdshusene, Greensquare Garden, Nordhuset, Ørestad Have, Ressourcerækkerne, Risskov Brynet og Lisbjerg – Made in Aarhus. De er overvejende grad udviklet af NREP og partnere.

Ejendommene var ejet af NREP’s Nordic Strategies Fund II (NSF II), som blev etableret i 2016.

Genbrugsmaterialer og certificering

De syv ejendomme forventes alle at opnå DGNB-certificering. 

I 2020 blev det 30.000 kvm store Greensquare Garden tildelt DGNB Guld som det største danske boligbyggeri. Derudover er der brugt innovative genbrugsmaterialer i Ressourcerækkerne, herunder genbrugte mursten fra Carlsberg-bryggerierne og beton og genbrugstræ fra Københavns Metro.

– NREP har længe været pioner for miljømæssig og social bæredygtighed inden for fast ejendom. Den stærke interesse, vi har set for denne portefølje, vidner om, at strategien er den rigtige, og vi er glade for at se, at den skaber genklang hos et internationalt publikum, udtaler Jakob Flymer, investeringsdirektør hos NREP, i pressemeddelelsen om salget.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094