23948sdkhjf

Bravida vinder opgave til 120 millioner i øst og vest

Bygningsstyrelsen har tildelt Bravida Danmark den landsdækkende kontrakt på service inden for områderne drift, vedligehold, reparationer og udskiftning af tekniske installationer og udstyr. Det oplyser teknikentreprenørn i en pressemeddelelse.

Den samlede kontraktsum løber op i cirka 40 mio. kr. om året. Dermed 120 millioner kr. for de foreløbig tre år, der er skrevet kontrakt på.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har indgået denne omfattende serviceaftale med Bygningsstyrelsen som i udbuddet har lagt betydelig vægt på leverandørens evne til at håndtere energioptimeringer og grøn omstilling, udtaler Carsten Bo Knudsen, regionsdirektør i Bravida Danmark Region Øst, i pressemeddelelsen. 

I øst og vest

Aftalen indeholder alle planlagte og ikke-planlagte aktiviteter i forbindelse med Bygningsstyrelsens ejendomme i hele landet.

I løbet af opgaven forventer Bravida at beskæftige omkring 40-50 personer på opgaven, som omhandler servicering, genopretning samt udskiftning af objekter. De forskellige objekttyper inkluderer for eksempel døre og porte, VVS-tekniske enheder, ventilations- og køleanlæg, overvågningsudstyr, el- og brandsikringsanlæg samt øvrige bygningstekniske objekter. 

Kontrakten er opdelt i to delaftaler, henholdsvis Øst og Vest for Storebælt. Kontraktens varighed er som skrevet tre år med option på forlængelse et år ad gangen i maksimalt tre år, så der kan blive tale om seks års arbejde alt i alt. 

Aftalen gælder fra december 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128