23948sdkhjf

Næste skridt i generationsskifte - Pluskontoret trækker en fra i ejerkredsen

Aarhusianske Pluskontoret Arkitekter tager næste skridt i et planlagt generationsskifte; stiftende partner Suna Cenholt forlader ejerkredsen efter 28 år. 

Den 1. oktober 2021 indtræder hun i stillingen senior arkitekt og fortsætter dermed sit faglige virke i Pluskontoret Arkitekter, skriver firmaet med cirka 40 ansatte i en pressemeddelelse. 

Suna Cenholt har, udover lederrollen på tegnestuen, arbejdet indgående med udvikling af den almene boligsektor samt for innovation af læringsmiljøer i den private og offentlige sektor. Hun er er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og har studeret på Institutto Universitario di Architectura di Venezia samt er uddannet byggeøkonom.

Ingen planer om yderligere ændringer 

Ændringen i ejerkredsen kommer halvandet år efter, at Pluskontorets partnerkreds blev udvidet med de tre medarbejdere: arkitekterne Britta Hjuler og Peter Anker Møller samt bygningskonstruktør Kasper Møller. 

– De tre nye partnere i 2020 er et naturligt led i gennemførelsen af et sikkert og gradvist generationsskifte, hvor tegnestuens mangeårige grundværdier; faglighed og redelighed omkring arkitektfaglig rådgivning lever videre i et bredt ejerledet fællesskab, siger adm. direktør Mette Stavad i pressemeddelelsen og pointerer: 

– Der er ikke planlagt yderligere ændringer i ejerkredsen inden for den nærmeste årrække. ” pointerer adm. dir. Mette Stavad. 

Fremadrettet ejes Pluskontoret ligeligt af Mette Stavad, Bent Fridberg Madsen, Kristian Nordheim, Britta Hjuler, Peter Anker Møller og Kasper Møller. 

– Det er mit dream-team, der fortsætter i partnerkredsen, alle er de stærke kulturbærere for Pluskontorets værdier, både fagligt og menneskeligt, udtaler stifter Suna Cenholt.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.5