23948sdkhjf

Nordjysk flådestyringsleverandør fusionerer med canadiere

Den nordjyske leverandør af flådestyring, Trackunit, fusionerer med det canadiske selskab ZTR’s division inden for internet of Things med målet om at blive en global spiller inden for byggeindustrien.

- Vi mener, at branchen står ved en afgørende skillevej, når det gælder digitalisering af forretning og udstyr. Ved at forene vores forretninger tager vi vores teknologi til næste niveau og øger den værdi, kunderne kan få ud af deres data, siger Trackunits adm. direktør Søren Brogaard i en pressemeddelelse.

Han fortsætter som direktør i selskabet, der beholder Trackunit-navnet og fremover tæller 350 ansatte.

Trackunit indsamler og analyserer data fra blandt andet entreprenørmaskiner, og med sammenlægningen af de to selskaber har virksomheden nu forbundet mere end 1 million maskiner på globalt niveau og ser ind i en fordobling af omsætningen.

- Ved at gå sammen med Trackunit bliver vi i stand til at operere i en global skala og tilbyde en udvidet skare af løsninger til vores kunder med endnu større effektivitet og dybde, siger Sam Hassan, der er ZTR President & CEO i pressemeddelelsen. Han bliver fremover en del af direktionen i Trackunit.

Når handlen er afsluttet vil selskabet fortsat specialisere sig i at skabe løsninger, der forbedrer udnyttelsen af maskiner og udstyr og øger deres tilgængelighed.

Samtidig fokuserer Trackunit på at forbedre sikkerheden samt mindske tyveri af maskiner og udstyr på byggepladsen.

Trackunit tiltrak for nyligt en strategisk investering fra den globale software- og serviceinvestor Hg Capital for at accelerere virksomhedens ekspansion, og både Trackunit og ZTR har for nyligt taget de første skridt ind i og sikret fodfæste i Asien

Integrationsarbejdet er i gang og transaktionen forventes at lukke endeligt den 18. november 2021.

Selskaberne

Trackunit er leverandør af SaaS-baserede IoT-løsninger til den globale byggeindustri. Trackunit indsamler og analyserer maskindata i realtid med henblik på at levere proaktiv information og indsigter.

Trackunits software spænder over områder fra operatørsikkerhed og maskintilstand til virksomhedsoptimering. Trackunit har hovedkvartererer i Danmark og Chicago, USA, samt datterselskaber i Sverige, Norge, Frankrig, Holland, Tyskland, Storbritannien, Australien og Japan.

ZTR er en global teknologivirksomhed, der udvikler løsninger til byggeindustrien. Virksomheden er kendt som en pioner inden for udviklingen af industriel Internet of Things (IoT) teknologi og telematikudbyderen leverer produkter og tjenester, der gør virksomheder i stand til eksternt at overvåge og administrere maskiner og udstyr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125